Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dětenice - pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
castro
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od castro »

AU....

začínám se pomalu probírat z lihové narkózy a všechno mě bolí... :)

radši ani nechci vědět jak se mi ty modřiny podařili... :roll: :)

SUPER sraz, díky Břéťo, díky VŠEM!!! a omlouvam se jestli jsem někomu něco způsobil... moc si toho nepamatuju :oops: :)
bretajun

#102 Příspěvek od bretajun »

castro píše:AU....

SUPER sraz, díky Břéťo, díky VŠEM!!! a omlouvam se jestli jsem někomu něco způsobil... moc si toho nepamatuju :oops: :)

všechno ok :wink: díky
nehpo

#103 Příspěvek od nehpo »

breta, diky moc za super srazek :bomb: :thumbsup:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od surfis »

Díky Břéťo za skvělý sraz. Jsem rád, že jsem vás všechny poznal. Snad se brzo zase uvidíme.... :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od DC Výkonná rada »

jj parádní sraz, díky panu organizátorovi a jsem rád že sem zas potkal další pohodové klubáky ;-)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Too Breta: Sraz super, vše se prostě povedlo na 1. Nemám co dodat, snad jen, že příště jedem zase!

castro píše:AU....

Too Castro: Hele já teda nevím, ale když jsem tě viděl naposled
:lol: nevipadal jsi omoc hůř než já...
Petta
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Petta »

Taky se pridavam s dikem za SUPER vikendik :wink: Super organizace ... tesim se na dalsi a snad uz svym autikem :roll:
vrnk
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od vrnk »

No, tak ja byl na svem prvnim srazu, a i kdyz bohuzel (nebo bohudik?) jen na jednu noc, stalo to za to. Rad jsem Vas poznal, pratele.
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Hanz318iS »

Pridavam se k dekovacce...Dekuju...Bylo to fakt super,jsem rad ze jsem vas vsechny poznal :D
jerry

#110 Příspěvek od jerry »

Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomí :) Na dalším srazu si to vypijete!!!
CZAirwolf

#111 Příspěvek od CZAirwolf »

Spokojenost :) A Breta prekvapil... :wink:
nehpo

#112 Příspěvek od nehpo »

jerry píše:Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomí :) Na dalším srazu si to vypijete!!!

hehe my sme spolu pili ten rum na baru - ale ztrata vedomi me postihla taky :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#113 Příspěvek od Misa Moderátor »

Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchu :roll: Speciální poděkování Břeťovi za organizaci :cool2: Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to :oops: ), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se :oops: ) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy :D
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
bretajun

#114 Příspěvek od bretajun »

:oops: :oops: dikec všem :wink: :lol: :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od RuDoSh »

nehpo píše:
jerry píše:Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomí :) Na dalším srazu si to vypijete!!!

hehe my sme spolu pili ten rum na baru - ale ztrata vedomi me postihla taky :lol:

Co by jste chteli vedet chlapci? :lol:
nehpo

#116 Příspěvek od nehpo »

RuDoSh píše:
nehpo píše:

mne by zajimalo kdo v patek v noci zprznil jalapenos :?:
Malda
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od Malda »

nehpo píše:
RuDoSh píše:
nehpo píše:[quote="jerry"]Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomí :) Na dalším srazu si to vypijete!!!

mne by zajimalo kdo v patek v noci zprznil jalapenos :?:[/quote]

Tak to taky nevim, ale zaslouzil by... Bo byly vynikajici 8)
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchu :roll: Speciální poděkování Břeťovi za organizaci :cool2: Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to :oops: ), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se :oops: ) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy :D

:lol: :lol: Toš tem ,,Nezapomenutelný člen s tu Slivovičků su Já" drobný člověk... 6e mně sem tam někdo přehledne to pochopim. Jinak jsem rád, že chutnala... 8)
100RM

#119 Příspěvek od 100RM »

bazzi píše:
Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchu :roll: Speciální poděkování Břeťovi za organizaci :cool2: Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to :oops: ), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se :oops: ) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy :D

:lol: :lol: Toš tem ,,Nezapomenutelný člem s tu Slivovičků su Já" drobná člověk...

Na teba si na dalsom srazu dam pozor ! :-) Inac bolo super (az na rozbite sklo a petrinu hubu) :-D Takze Bretopico, dikec ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
bretajun

#120 Příspěvek od bretajun »

100RM píše:
bazzi píše:

:lol: :lol: Toš tem ,,Nezapomenutelný člem s tu Slivovičků su Já" drobná člověk...

Na teba si na dalsom srazu dam pozor ! :-) Inac bolo super (az na rozbite sklo a petrinu hubu) :-D Takze Bretopico, dikec ;-)
:cool2: :wink: :oops: :lol:
Odpovědět