Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil... Náběh už párkrát byl
Na steaky bude místa dost (konečně ochutnám, když to posledně nevyšlo), ale pizzerka, to by byla sranda. Naposled jsme tam byli čtyři ve dvoře a bylo to tak tak...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis píše:Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil... Náběh už párkrát byl
Na steaky bude místa dost (konečně ochutnám, když to posledně nevyšlo), ale pizzerka, to by byla sranda. Naposled jsme tam byli čtyři ve dvoře a bylo to tak tak...
On totiz cekal az si konecne koupim auto a rozhoupu se ja
Killca:neboj do Berouna na náměstí se vejde víc než 20 aut a tučný parkovný se platí ve všední den od 7:00 do 17:00 a v sobotu od 7:00 do 12:00 jinak je to zdarma .Hlavně at vás přijede co nejvíc,at mi tady neudeláte ostudu.Už jsem po Berouně rozhlásil,že tady bude Big BMW sraz.
jurasis píše:Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil... Náběh už párkrát byl
No jo, náběh byl, ale lidi se nějak neozvali. A teď jsem mile překvapenej kolik lidí se takhle v zimě chce sejít a pokecat.
O tý spanilce z Prahy taky začínám přemýšlet Uvidím jak dorazím z práce.
angel_1 píše:xboy: to radeji nerikej, at Ti tam nesedne treba 90ti kilovej chlap, jsem zvedava jak dlouho bys to vydrezel , jinak ne ze me nechate doma
To je fakt a zrovna já se svojí muší váhou
To radši přiobjednám místa...
Jinak se už těším, sice bych se měl učit, páč budu mít akurát před zkouškama, ale koníček je nadevše.
angel_1 píše:xboy: to radeji nerikej, at Ti tam nesedne treba 90ti kilovej chlap, jsem zvedava jak dlouho bys to vydrezel , jinak ne ze me nechate doma
Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od meka Tak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou http://www.svatyjan.cz/obecnaskola/ Ale je v lednu zavřená Tak by se mohlo na jaře
GG píše:Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od meka Tak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou http://www.svatyjan.cz/obecnaskola/ Ale je v lednu zavřená Tak by se mohlo na jaře
my, co nechcem bloudit a jsme z okolí, tak se sejdem na zličíně u měkáče a pak hromadně jedem na střechu 6 sejít se se zbytkem a pak do berouna
a někteří uvažují nad totálním cestováním po ČR přes Beroun - kladno - něco kdesi - praha - beroun
GG píše:Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od meka Tak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou http://www.svatyjan.cz/obecnaskola/ Ale je v lednu zavřená Tak by se mohlo na jaře
my, co nechcem bloudit a jsme z okolí, tak se sejdem na zličíně u měkáče a pak hromadně jedem na střechu 6 sejít se se zbytkem a pak do berouna
a někteří uvažují nad totálním cestováním po ČR přes Beroun - kladno - něco kdesi - praha - beroun
Presne tak...K mekaci bysme se vseci stejnak nevesli a na ty strese je vetsinou dost mista
Zdravim vsechny klubaky, po dlouhodobe srdecni nemoci... Uz dlouho jsem nikoho z vas nepotkal, tak doufam, ze se sejdete v hojnem poctu. Protoze stejky v Hyskove jsou opravdu pro poradny bmwaky. Takze zadny sladkosti pred srazem jinak si to povezete domu...
Bambim píše:Zdravim vsechny klubaky, po dlouhodobe srdecni nemoci... Uz dlouho jsem nikoho z vas nepotkal, tak doufam, ze se sejdete v hojnem poctu. Protoze stejky v Hyskove jsou opravdu pro poradny bmwaky. Takze zadny sladkosti pred srazem jinak si to povezete domu...
ja si rikal kde jsi... doufam ,ze se ukazes na zimnim sraze aspon na chvili kamo