Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nadšenci BMW - Beroun 23.1. 18:00

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurasis
Klubové ID: 775

#81 Příspěvek od jurasis »

Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil... :D Náběh už párkrát byl :lol:

Na steaky bude místa dost (konečně ochutnám, když to posledně nevyšlo), ale pizzerka, to by byla sranda. Naposled jsme tam byli čtyři ve dvoře a bylo to tak tak... :twisted: :lol: 8)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Hanz318iS
Klubové ID: 1862
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Hanz318iS »

jurasis píše:Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil... :D Náběh už párkrát byl :lol:

Na steaky bude místa dost (konečně ochutnám, když to posledně nevyšlo), ale pizzerka, to by byla sranda. Naposled jsme tam byli čtyři ve dvoře a bylo to tak tak... :twisted: :lol: 8)
On totiz cekal az si konecne koupim auto a rozhoupu se ja :)
Michall
Klubové ID: 1243

#83 Příspěvek od Michall »

Killca:neboj do Berouna na náměstí se vejde víc než 20 aut :lol: a tučný parkovný se platí ve všední den od 7:00 do 17:00 a v sobotu od 7:00 do 12:00 jinak je to zdarma :lol: .Hlavně at vás přijede co nejvíc,at mi tady neudeláte ostudu.Už jsem po Berouně rozhlásil,že tady bude Big BMW sraz. :lol:
xboy
Klubové ID: 1041
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od xboy »

Zamluvil jsem 15 - 20 míst, když tak půjde někdo na klín :lol:

Jak tak na to koukám, nejradši bych si udělal vyhlídkou jízdu s váma. Beroun - Praha-Kladno-Plzeň-Beroun.
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od _peper »

jurasis píše:Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil... :D Náběh už párkrát byl :lol:
No jo, náběh byl, ale lidi se nějak neozvali. A teď jsem mile překvapenej kolik lidí se takhle v zimě chce sejít a pokecat.
O tý spanilce z Prahy taky začínám přemýšlet ;) Uvidím jak dorazím z práce.
angel_1
Klubové ID: 1832
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od angel_1 »

xboy: to radeji nerikej, at Ti tam nesedne treba 90ti kilovej chlap, jsem zvedava jak dlouho bys to vydrezel :D :D , jinak ne ze me nechate doma :D
xboy
Klubové ID: 1041
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od xboy »

angel_1 píše:xboy: to radeji nerikej, at Ti tam nesedne treba 90ti kilovej chlap, jsem zvedava jak dlouho bys to vydrezel :D :D , jinak ne ze me nechate doma :D

To je fakt a zrovna já se svojí muší váhou :lol:
To radši přiobjednám místa...

Jinak se už těším, sice bych se měl učit, páč budu mít akurát před zkouškama, ale koníček je nadevše. :lol:
Michall
Klubové ID: 1243

#88 Příspěvek od Michall »

Prej 90kilovej chlap :lol: .Pořádnej chlap váží od 100kilo výš. :lol:
angel_1
Klubové ID: 1832
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od angel_1 »

Michall píše:Prej 90kilovej chlap :lol: .Pořádnej chlap váží od 100kilo výš. :lol:
no to nevim, zase aby ho pak ten chlap nezamackl:-), hih, ja rikam ze sparnevj chlap ma 180cm a 80-90kg:-), ale jinak je mi to fuk..
Randaal

#90 Příspěvek od Randaal »

angel_1 píše:xboy: to radeji nerikej, at Ti tam nesedne treba 90ti kilovej chlap, jsem zvedava jak dlouho bys to vydrezel :D :D , jinak ne ze me nechate doma :D
neboj, my si tě vyzvednem :-)
GG

#91 Příspěvek od GG »

Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od meka :D Tak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou :P http://www.svatyjan.cz/obecnaskola/ Ale je v lednu zavřená :cry: Tak by se mohlo na jaře 8)
Randaal

#92 Příspěvek od Randaal »

GG píše:Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od meka :D Tak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou :P http://www.svatyjan.cz/obecnaskola/ Ale je v lednu zavřená :cry: Tak by se mohlo na jaře 8)
my, co nechcem bloudit a jsme z okolí, tak se sejdem na zličíně u měkáče a pak hromadně jedem na střechu 6 sejít se se zbytkem a pak do berouna :-)

a někteří uvažují nad totálním cestováním po ČR přes Beroun - kladno - něco kdesi :-) - praha - beroun :-D
Hanz318iS
Klubové ID: 1862
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Hanz318iS »

Randaal píše:
GG píše:Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od meka :D Tak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou :P http://www.svatyjan.cz/obecnaskola/ Ale je v lednu zavřená :cry: Tak by se mohlo na jaře 8)
my, co nechcem bloudit a jsme z okolí, tak se sejdem na zličíně u měkáče a pak hromadně jedem na střechu 6 sejít se se zbytkem a pak do berouna :-)

a někteří uvažují nad totálním cestováním po ČR přes Beroun - kladno - něco kdesi :-) - praha - beroun :-D
Presne tak...K mekaci bysme se vseci stejnak nevesli a na ty strese je vetsinou dost mista :)
misi_ce
Klubové ID: 1530
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od misi_ce »

bude to asi nejrozumnejsi napad tak uz na tom nikdo nic nemente, nebo se nenajdem vubec :D
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od _peper »

angel_1 píše:no to nevim, zase aby ho pak ten chlap nezamackl:-), hih, ja rikam ze sparnevj chlap ma 180cm a 80-90kg:-), ale jinak je mi to fuk..
A co 198cm a 88kg: Podvíživa co? :lol:
Aby střecha parkoviště ten nápor BMW vydržela :)
Bambim
Klubové ID: 705
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Bambim »

Zdravim vsechny klubaky, po dlouhodobe srdecni nemoci... Uz dlouho jsem nikoho z vas nepotkal, tak doufam, ze se sejdete v hojnem poctu. Protoze stejky v Hyskove jsou opravdu pro poradny bmwaky. Takze zadny sladkosti pred srazem jinak si to povezete domu... :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#97 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Bambim píše:Zdravim vsechny klubaky, po dlouhodobe srdecni nemoci... Uz dlouho jsem nikoho z vas nepotkal, tak doufam, ze se sejdete v hojnem poctu. Protoze stejky v Hyskove jsou opravdu pro poradny bmwaky. Takze zadny sladkosti pred srazem jinak si to povezete domu... :lol:
ja si rikal kde jsi... doufam ,ze se ukazes na zimnim sraze aspon na chvili kamo :P
Bambim
Klubové ID: 705
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Bambim »

Jeste nevim, porad se jeste rozhoduju, volal mi Lukas H., jestli pojedu... Jeste nejsem uplne rozmyslenej... 8)
jurasis
Klubové ID: 775

#99 Příspěvek od jurasis »

Na ja, dobří holubi se vracejí... :wink:
Sem si říkal, jestli ses na nás už vykašlal... :twisted: 8)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Gocman »

Jsem tu sice novej, ale jedu dík uživateli Randaal
Odpovědět