Na steaky bude místa dost (konečně ochutnám, když to posledně nevyšlo), ale pizzerka, to by byla sranda. Naposled jsme tam byli čtyři ve dvoře a bylo to tak tak...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nadšenci BMW - Beroun 23.1. 18:00
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil...
Náběh už párkrát byl
Na steaky bude místa dost (konečně ochutnám, když to posledně nevyšlo), ale pizzerka, to by byla sranda. Naposled jsme tam byli čtyři ve dvoře a bylo to tak tak...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
Hanz318iS
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
On totiz cekal az si konecne koupim auto a rozhoupu se jajurasis píše:Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil...Náběh už párkrát byl
![]()
Na steaky bude místa dost (konečně ochutnám, když to posledně nevyšlo), ale pizzerka, to by byla sranda. Naposled jsme tam byli čtyři ve dvoře a bylo to tak tak...![]()
![]()
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
No jo, náběh byl, ale lidi se nějak neozvali. A teď jsem mile překvapenej kolik lidí se takhle v zimě chce sejít a pokecat.jurasis píše:Tak v Berouně chybět nebudu. Už jsem si říkal, kdy se k tomu peper rozhoupe, když se bambim vytratil...Náběh už párkrát byl
![]()
O tý spanilce z Prahy taky začínám přemýšlet
-
xboy
- Klubové ID: 1041
- Kontaktovat uživatele:
angel_1 píše:xboy: to radeji nerikej, at Ti tam nesedne treba 90ti kilovej chlap, jsem zvedava jak dlouho bys to vydrezel![]()
, jinak ne ze me nechate doma
To je fakt a zrovna já se svojí muší váhou
To radši přiobjednám místa...
Jinak se už těším, sice bych se měl učit, páč budu mít akurát před zkouškama, ale koníček je nadevše.
Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od meka
Tak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou
http://www.svatyjan.cz/obecnaskola/ Ale je v lednu zavřená
Tak by se mohlo na jaře 
my, co nechcem bloudit a jsme z okolí, tak se sejdem na zličíně u měkáče a pak hromadně jedem na střechu 6 sejít se se zbytkem a pak do berounaGG píše:Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od mekaTak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou
Tak by se mohlo na jaře
a někteří uvažují nad totálním cestováním po ČR přes Beroun - kladno - něco kdesi
-
Hanz318iS
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak...K mekaci bysme se vseci stejnak nevesli a na ty strese je vetsinou dost mistaRandaal píše:my, co nechcem bloudit a jsme z okolí, tak se sejdem na zličíně u měkáče a pak hromadně jedem na střechu 6 sejít se se zbytkem a pak do berounaGG píše:Koukám, tady je odjezd z 6stky a na pokecu ze Zličína od mekaTak od kud se jede z Prahy a v kolik. Moždá pojedu z práce z Prahy, nebo nebo nejdřív domu do Berouna a pak na náměstí. Ještě dobrá hospoda je ve Sv.Jáně pod skalou
Tak by se mohlo na jaře
a někteří uvažují nad totálním cestováním po ČR přes Beroun - kladno - něco kdesi- praha - beroun
ja si rikal kde jsi... doufam ,ze se ukazes na zimnim sraze aspon na chvili kamoBambim píše:Zdravim vsechny klubaky, po dlouhodobe srdecni nemoci... Uz dlouho jsem nikoho z vas nepotkal, tak doufam, ze se sejdete v hojnem poctu. Protoze stejky v Hyskove jsou opravdu pro poradny bmwaky. Takze zadny sladkosti pred srazem jinak si to povezete domu...