Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07
-
- Kontaktovat uživatele:
George_D píše:pavouk píše:bretajun píše:POZOR,POZOR
chatičky v kempu nemají topení ale elektrika je přivedena,takže komu je večer zima tak si sebou vemte přímotop.KONEC HLAŠENI
Přímotop nebo babuJá Maldu
Hele já myslim, že jsme se domluvili, že černoška je moje, takže si vem přímotop![]()
Hele burani, se dohodnete.. Kdo da vic...

Malda píše:George_D píše:pavouk píše:[quote="bretajun"]POZOR,POZOR
chatičky v kempu nemají topení ale elektrika je přivedena,takže komu je večer zima tak si sebou vemte přímotop.KONEC HLAŠENI
Hele já myslim, že jsme se domluvili, že černoška je moje, takže si vem přímotop![]()

Jóóó ty myslíš kdo ti jako v noci dá nejvic - aha -nó tak to jsem prohrál páč budu našrot

pavouk píše:Malda píše:George_D píše:[quote="pavouk"][quote="bretajun"]POZOR,POZOR

Jóóó ty myslíš kdo ti jako v noci dá nejvic - aha -nó tak to jsem prohrál páč budu našrot

vemte tomu negrovi njakej poradnej analni kolík

-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:pavouk píše:Malda píše:[quote="George_D"][quote="pavouk"][quote="bretajun"]POZOR,POZOR

vemte tomu negrovi njakej poradnej analni kolík

Ze bys mi treba pujcil tu svoji plastovou bambitku??? Ale nejdriv prosim proved jeho ocistu savem...

GeorgosAc píše:Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!!![]()
a dulezity dotaz , opekacka , bude , nebuude , restaurant tam je , ale spise dotaz stran brazilske kavy..... mame nakoupit njaky maso , kabanos , nebo tak neco ?
od 10.00 hodiny dopoloední se bude točit čtyřicetikolé selátko je pro nás

bretajun píše:GeorgosAc píše:Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!!![]()
a dulezity dotaz , opekacka , bude , nebuude , restaurant tam je , ale spise dotaz stran brazilske kavy..... mame nakoupit njaky maso , kabanos , nebo tak neco ?
od 10.00 hodiny dopoloední se bude točit čtyřicetikolé selátko je pro nás

chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz
jede GREG ( poldozky pod SPZ ) i DARGON ( karty a samolepky ) jen jej asi kontaktuj , zda bude mit u sebe tu tvou at ti ji kdyz tak pokud ma cas stihne dotisknout....
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel H píše:DoctorX píše:Ajwori
To je dost ,ze se jedes taky vyvetrat ,rad te uvidim.![]()
![]()
Hele nevite nekdo jak v Krcme se zveri??? Nemyslim to co skonci na stole ,ani deti,ale kdyz vezmu sebou mini psa ,nehodi ho tam hned na rost???
![]()
A hele budeme mít booobika
no to by jsme si moc do nosu nedali ,to je to hnede skvrne z regionalu z HK ,sak vis.

DoctorX píše:Pavel H píše:DoctorX píše:Ajwori
To je dost ,ze se jedes taky vyvetrat ,rad te uvidim.![]()
![]()
Hele nevite nekdo jak v Krcme se zveri??? Nemyslim to co skonci na stole ,ani deti,ale kdyz vezmu sebou mini psa ,nehodi ho tam hned na rost???
![]()
A hele budeme mít booobika
no to by jsme si moc do nosu nedali ,to je to hnede skvrne z regionalu z HK ,sak vis.
Jo vim. Takova jednohubka