Takže dobrá věc se přihodila a valaši ze slivovicí přijedou a chtěli by zamluvit jednu chatku pro čtyři.U koho to mám zamluvit, aby sme nespali v autě(což není vyloučeno když budem v komatu Dik za otpověď
chitos píše:Takže dobrá věc se přihodila a valaši ze slivovicí přijedou a chtěli by zamluvit jednu chatku pro čtyři.U koho to mám zamluvit, aby sme nespali v autě(což není vyloučeno když budem v komatu Dik za otpověď
Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!!
a dulezity dotaz , opekacka , bude , nebuude , restaurant tam je , ale spise dotaz stran brazilske kavy..... mame nakoupit njaky maso , kabanos , nebo tak neco ?
GeorgosAc píše:Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!!
a dulezity dotaz , opekacka , bude , nebuude , restaurant tam je , ale spise dotaz stran brazilske kavy..... mame nakoupit njaky maso , kabanos , nebo tak neco ?
od 10.00 hodiny dopoloední se bude točit čtyřicetikolé selátko je pro nás
GeorgosAc píše:Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!!
od 10.00 hodiny dopoloední se bude točit čtyřicetikolé selátko je pro nás
jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz
chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz
jede GREG ( poldozky pod SPZ ) i DARGON ( karty a samolepky ) jen jej asi kontaktuj , zda bude mit u sebe tu tvou at ti ji kdyz tak pokud ma cas stihne dotisknout....
chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz