Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
100RM

#141 Příspěvek od 100RM »

Heheheeeeeeeee :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
Malda
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Malda »

George_D píše:
pavouk píše:
bretajun píše:POZOR,POZOR

chatičky v kempu nemají topení ale elektrika je přivedena,takže komu je večer zima tak si sebou vemte přímotop.KONEC HLAŠENI

Přímotop nebo babu :lol: Já Maldu :lol:

Hele já myslim, že jsme se domluvili, že černoška je moje, takže si vem přímotop :evil: 8)

Hele burani, se dohodnete.. Kdo da vic... :lol:
pavouk

#143 Příspěvek od pavouk »

Malda píše:
George_D píše:
pavouk píše:[quote="bretajun"]POZOR,POZOR

chatičky v kempu nemají topení ale elektrika je přivedena,takže komu je večer zima tak si sebou vemte přímotop.KONEC HLAŠENI

Hele já myslim, že jsme se domluvili, že černoška je moje, takže si vem přímotop :evil: 8)

Hele burani, se dohodnete.. Kdo da vic... :lol:[/quote]

Jóóó ty myslíš kdo ti jako v noci dá nejvic - aha -nó tak to jsem prohrál páč budu našrot :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#144 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

pavouk píše:
Malda píše:
George_D píše:[quote="pavouk"][quote="bretajun"]POZOR,POZOR

Jóóó ty myslíš kdo ti jako v noci dá nejvic - aha -nó tak to jsem prohrál páč budu našrot :lol:[/quote]

vemte tomu negrovi njakej poradnej analni kolík :!:
100RM

#145 Příspěvek od 100RM »

JaraX píše:
100RM píše:Ja ziadny primo ani priamo top nemam. Vlastne topy ani nenosim ... Takze sa zahrejem dostatocne chlastom a hotovo.

by mě zajimalo co jsi měl jako maly děcko misto sunaru.

Cecky vole :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
Malda
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Malda »

GeorgosAc píše:
pavouk píše:
Malda píše:[quote="George_D"][quote="pavouk"][quote="bretajun"]POZOR,POZOR

Jóóó ty myslíš kdo ti jako v noci dá nejvic - aha -nó tak to jsem prohrál páč budu našrot :lol:[/quote]

vemte tomu negrovi njakej poradnej analni kolík :!:[/quote]

Ze bys mi treba pujcil tu svoji plastovou bambitku??? Ale nejdriv prosim proved jeho ocistu savem... :lol:
chitos

#147 Příspěvek od chitos »

Takže dobrá věc se přihodila a valaši ze slivovicí přijedou a chtěli by zamluvit jednu chatku pro čtyři.U koho to mám zamluvit, aby sme nespali v autě(což není vyloučeno když budem v komatu :rock: Dik za otpověď
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Ajwori »

Břéťo zjisti, jestli tam maj halušky my si s pavoukem určitě dáme!!
bretajun

#149 Příspěvek od bretajun »

chitos píše:Takže dobrá věc se přihodila a valaši ze slivovicí přijedou a chtěli by zamluvit jednu chatku pro čtyři.U koho to mám zamluvit, aby sme nespali v autě(což není vyloučeno když budem v komatu :rock: Dik za otpověď

Super,chatky zamlouvám já takže vás píšu :wink:
bretajun

#150 Příspěvek od bretajun »

POZOR,POZOR

prosím všechny co jedou do Ďetenic,přijeďte včas.
Je to z důvodu aby jsme pak nemuseli čekat na opozdilce při odjezdu.ĎIKY :D :) :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#151 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!! :twisted:

a dulezity dotaz , opekacka , bude , nebuude , restaurant tam je , ale spise dotaz stran brazilske kavy..... mame nakoupit njaky maso , kabanos , nebo tak neco ?
bretajun

#152 Příspěvek od bretajun »

GeorgosAc píše:Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!! :twisted:

a dulezity dotaz , opekacka , bude , nebuude , restaurant tam je , ale spise dotaz stran brazilske kavy..... mame nakoupit njaky maso , kabanos , nebo tak neco ?

od 10.00 hodiny dopoloední se bude točit čtyřicetikolé selátko je pro nás :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#153 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

bretajun píše:
GeorgosAc píše:Breto a do kolika se bude v hospode , budu spechat jak to pujde...... try kurata mi nesmi utect !!!! :twisted:

od 10.00 hodiny dopoloední se bude točit čtyřicetikolé selátko je pro nás :wink:

:respect: :respect: :respect: :Poklona:
chitos

#154 Příspěvek od chitos »

jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz 8)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#155 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz 8)

jede GREG ( poldozky pod SPZ ) i DARGON ( karty a samolepky ) jen jej asi kontaktuj , zda bude mit u sebe tu tvou at ti ji kdyz tak pokud ma cas stihne dotisknout....
Pavel H

#156 Příspěvek od Pavel H »

chitos píše:jo dík za tu chatku.Už se nemůžu dočkat.Nevím jak to je ale jestli někdo veze klubové karty nebo nálepky a nebo podložky pod SPZ tak si zamlouvam bo je to muj první sraz 8)

Tak to si zaslouzi nejake zapisne, ne?
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od DoctorX »

Ajwori
To je dost ,ze se jedes taky vyvetrat ,rad te uvidim. :lol: :lol:

Hele nevite nekdo jak v Krcme se zveri??? Nemyslim to co skonci na stole ,ani deti :lol: ,ale kdyz vezmu sebou mini psa ,nehodi ho tam hned na rost??? :roll: :lol:
Pavel H

#158 Příspěvek od Pavel H »

DoctorX píše:Ajwori

Hele nevite nekdo jak v Krcme se zveri??? Nemyslim to co skonci na stole ,ani deti :lol: ,ale kdyz vezmu sebou mini psa ,nehodi ho tam hned na rost??? :roll: :lol:

A hele budeme mít booobika
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od DoctorX »

Pavel H píše:

no to by jsme si moc do nosu nedali ,to je to hnede skvrne z regionalu z HK ,sak vis. :lol:
Pavel H

#160 Příspěvek od Pavel H »

DoctorX píše:
Pavel H píše:

no to by jsme si moc do nosu nedali ,to je to hnede skvrne z regionalu z HK ,sak vis. :lol:

Jo vim. Takova jednohubka :-)
Odpovědět