Kaca píše:René asi bych přijela s manželem se juknout , ale bez ubytování , máme to "pár" minut vod baráku
to je snad jasný né?

M3maniac píše:Lukas H. píše:M3maniac píše:[quote="Speedy"]
Milenku nebo manželku?
moc tomuto humoru nerozumím....
Kazdej se neboji manzelky jako ty...
Lukas H. píše:Hehe to mi pripomina tu cestu z nemecka kdyz jsme z klukama nemohli ani pipnout kdyz ti volala, pak dostal od tebe robert po pici ze se zasmal...
Taky doufam ze to bude jeste dlouho trvat zatim rodinu neplanuju, ale urcite nikdy nebudu srat z manzelky magi v kostkach jako ty...
M3maniac píše:No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotěten kdo mě zná,ví,že jsem v životě z manželky magi v kostkách nesral a nikdy nebudu
ale jsou tam určitý vazby,které ty nechápeš a ani nemůžeš.A raději už se k tomu nevyjadřuj pls,bylo by to zbytečné...
Lukas H. píše:M3maniac píše:No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotěten kdo mě zná,ví,že jsem v životě z manželky magi v kostkách nesral a nikdy nebudu
ale jsou tam určitý vazby,které ty nechápeš a ani nemůžeš.A raději už se k tomu nevyjadřuj pls,bylo by to zbytečné...
Hehe radsi nic, tady stejne jen modri vedi...
JFK píše:LOPOLO píše:JFK píše:jako tahat sebou mladou, starou ktera neni clenem klubu na klubovou kalbu mi prijde ujety jak svina... to tech drahejch polovicek nemate dost doma?
ja si "mladou" klidne vemu kdyz bude chtit jet
No lena jede i beztak ne?
LOPOLO píše:JFK píše:LOPOLO píše:[quote="JFK"]jako tahat sebou mladou, starou ktera neni clenem klubu na klubovou kalbu mi prijde ujety jak svina... to tech drahejch polovicek nemate dost doma?
ja si "mladou" klidne vemu kdyz bude chtit jet
No lena jede i beztak ne?