Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#161 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Kaca píše:René asi bych přijela s manželem se juknout , ale bez ubytování , máme to "pár" minut vod baráku

to je snad jasný né? :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#162 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Maxiczech píše:
M3maniac píše:Tady se do měsíce vyjádřete kdo pojede at vím kolik chatek mám rezervovat, díky za pochopení. Jedná se o termín 23-25.9.2005 (aktualizovano!).

Kde pořádáš ten sraz? :rolleyes: Můžu přijet s pětkou v sociálce? :sneaky:

někde se to tu píše Vítkov-Podhradí v autokempu je to kousek od Opavy
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#163 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:
Lukas H. píše:
M3maniac píše:[quote="Speedy"]

Milenku nebo manželku? :-D

moc tomuto humoru nerozumím.... :?

Kazdej se neboji manzelky jako ty... :D

Za a) jsem se nikdy manželky nebál a za b) to ty pochopíš (teda snad) až jednou vyrosteš a nějakou tu rodinu s manželkou budeš mít.... :D a to si myslím bude ještě dlouho trvat... :lol:[/quote]

Hehe to mi pripomina tu cestu z nemecka kdyz jsme z klukama nemohli ani pipnout kdyz ti volala, pak dostal od tebe robert po pici ze se zasmal... :D

Taky doufam ze to bude jeste dlouho trvat zatim rodinu neplanuju, ale urcite nikdy nebudu srat z manzelky magi v kostkach jako ty... :lol:
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#164 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:Hehe to mi pripomina tu cestu z nemecka kdyz jsme z klukama nemohli ani pipnout kdyz ti volala, pak dostal od tebe robert po pici ze se zasmal... :D

Taky doufam ze to bude jeste dlouho trvat zatim rodinu neplanuju, ale urcite nikdy nebudu srat z manzelky magi v kostkach jako ty... :lol:

No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotě :D ten kdo mě zná,ví,že jsem v životě z manželky magi v kostkách nesral a nikdy nebudu :lol: ale jsou tam určitý vazby,které ty nechápeš a ani nemůžeš.A raději už se k tomu nevyjadřuj pls,bylo by to zbytečné...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#165 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

kuci vy ste drsni jak smirkovej papir ....
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#166 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotě :D ten kdo mě zná,ví,že jsem v životě z manželky magi v kostkách nesral a nikdy nebudu :lol: ale jsou tam určitý vazby,které ty nechápeš a ani nemůžeš.A raději už se k tomu nevyjadřuj pls,bylo by to zbytečné...

Hehe radsi nic, tady stejne jen modri vedi... :lol:
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#167 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
M3maniac píše:No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotě :D ten kdo mě zná,ví,že jsem v životě z manželky magi v kostkách nesral a nikdy nebudu :lol: ale jsou tam určitý vazby,které ty nechápeš a ani nemůžeš.A raději už se k tomu nevyjadřuj pls,bylo by to zbytečné...

Hehe radsi nic, tady stejne jen modri vedi... :lol:

právě že modří vědí,jak jsem celej posranej :D podpantofl :D bouchni se prosímtě do hlavy....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od darmon »

Obrázek
Obrázek
JFK Čestný člen
Čestný člen

#169 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:jako tahat sebou mladou, starou ktera neni clenem klubu na klubovou kalbu mi prijde ujety jak svina... to tech drahejch polovicek nemate dost doma? :wink:

ja si "mladou" klidne vemu kdyz bude chtit jet :-)

No lena jede i beztak ne? :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#170 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:
LOPOLO píše:
JFK píše:jako tahat sebou mladou, starou ktera neni clenem klubu na klubovou kalbu mi prijde ujety jak svina... to tech drahejch polovicek nemate dost doma? :wink:

Ses nejak zasek v minulosti, ne? ... ted je rok 2005 ... 8)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#171 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:
LOPOLO píše:[quote="JFK"]jako tahat sebou mladou, starou ktera neni clenem klubu na klubovou kalbu mi prijde ujety jak svina... to tech drahejch polovicek nemate dost doma? :wink:

Ses nejak zasek v minulosti, ne? ... ted je rok 2005 ... 8)[/quote]

oni asi pojedli s Lukasem vtipné kaše.... :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#172 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:oni asi pojedli s Lukasem vtipné kaše.... :D

To je v pohode, jen si rejpli a ja tomu rozumim :-) Taky me to vobcas bavi jen musi davat clovek bacha do koho reje .. ne kazdej to unese. :wink:

JFK: jasne ze pojede kdyz bude mit cas .. a vsadim se ze si veme nejakyho tricitkare sebou ( aspon jednoho 8) )
jogurt

#173 Příspěvek od jogurt »

pokud bude kara pojedu take
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od mkalous »

Taď jsme koukal na pozvánk ua napadá mě otázka. Sice jsme již dříve předesílal, že se asi nebudu moct zúčastnit, jelikož jedu v ten termín na týdenní služební cestu Holandskem s návštěvou ve Frankfurtu na autosaloně :-) ,a tudíž "odskočení si" na sraz půjde provést asi těžko, ale kdyby se náhodou zadařil oa poštěstilo se, tak mám otázečku. Sice blbou, (bude to můj první velkej sraz) ale mám - sraz je jen pro členy, nebo kolik z vás bere rodinu, manželky, milenky, domácí mazlíčky, krom auta? Já abych věděl, jak to prezentovat doma a jestli to ohlásit jako sraz jen "vyvolených", nebo všech . :-)

A ještě otázka - kdo a jak a kdy a v kolik pojede ze Severu Čech? Já jen, že kdybych nezůstal v cizině, docela rád bych jel v tandemu :-) Ale jezdím pomalu a dodržuji předpisy ( 70-110-150 km/hod) a dvoujitou plnou čáru :-)
dave

#175 Příspěvek od dave »

Jo, přijedu. A jedu ze severu. Mohu být bez chatičky. Stačí jen flek pro auto.
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od mkalous »

dave píše:Jo, přijedu. A jedu ze severu. Mohu být bez chatičky. Stačí jen flek pro auto.

o od kterého většího města pojedeš? a určitě v pátek? a předpokládáš časově asi tak v kolik?
dave

#177 Příspěvek od dave »

Od Liberce a časově kdykoliv.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#178 Příspěvek od JFK Čestný člen »

pokud je to možné tak babičky, tetičky, sousedovic psa a manželky nechat doma... každej není takovej frajer aby se choval stejně před přítulkyní nebo bez ní... :wink:
TT
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od TT »

...letos jedu taky , ale v neděli musím do arbeitu v 07:00 hod nástup a nemohu to změnit, nemám už ani den dovolený, takže bych odjížděl v neděli ráno okolo 04:00 hod při nejhorším v sobotu hodně pozdě abych se ještě vychrápal :oops:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Dande

#180 Příspěvek od Dande »

Bez Bab 8) max. kamáradky :D ty dovezte
Odpovědět