to je snad jasný né?Kaca píše:René asi bych přijela s manželem se juknout , ale bez ubytování , máme to "pár" minut vod baráku

Hehe to mi pripomina tu cestu z nemecka kdyz jsme z klukama nemohli ani pipnout kdyz ti volala, pak dostal od tebe robert po pici ze se zasmal...M3maniac píše:Za a) jsem se nikdy manželky nebál a za b) to ty pochopíš (teda snad) až jednou vyrosteš a nějakou tu rodinu s manželkou budeš mít....Lukas H. píše:Kazdej se neboji manzelky jako ty...M3maniac píše: moc tomuto humoru nerozumím....a to si myslím bude ještě dlouho trvat...
No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotěLukas H. píše: Hehe to mi pripomina tu cestu z nemecka kdyz jsme z klukama nemohli ani pipnout kdyz ti volala, pak dostal od tebe robert po pici ze se zasmal...
Taky doufam ze to bude jeste dlouho trvat zatim rodinu neplanuju, ale urcite nikdy nebudu srat z manzelky magi v kostkach jako ty...
Hehe radsi nic, tady stejne jen modri vedi...M3maniac píše: No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotěten kdo mě zná,ví,že jsem v životě z manželky magi v kostkách nesral a nikdy nebudu
ale jsou tam určitý vazby,které ty nechápeš a ani nemůžeš.A raději už se k tomu nevyjadřuj pls,bylo by to zbytečné...
právě že modří vědí,jak jsem celej posranejLukas H. píše:Hehe radsi nic, tady stejne jen modri vedi...M3maniac píše: No nikdy jsem si nemyslel,že jseš taková hm,no no prostě to co máš na kapotěten kdo mě zná,ví,že jsem v životě z manželky magi v kostkách nesral a nikdy nebudu
ale jsou tam určitý vazby,které ty nechápeš a ani nemůžeš.A raději už se k tomu nevyjadřuj pls,bylo by to zbytečné...
Ses nejak zasek v minulosti, ne? ... ted je rok 2005 ...JFK píše:No lena jede i beztak ne?LOPOLO píše:ja si "mladou" klidne vemu kdyz bude chtit jetJFK píše:jako tahat sebou mladou, starou ktera neni clenem klubu na klubovou kalbu mi prijde ujety jak svina... to tech drahejch polovicek nemate dost doma?
To je v pohode, jen si rejpli a ja tomu rozumimM3maniac píše: oni asi pojedli s Lukasem vtipné kaše....