Splnil .. a bylo to super .. na driftovani naprosto idealni podminky!! Me se tam libilo fakt moc a dost jsem si to uzil .. snad nekdo neco natocil.Lion píše: Jináč Lopolo, tak se ti ten déšt splnil co?Kropicí vozy nebyly třeba
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Brno - okruh
No vidis inzenyrskej.. a me rikas ze jezdim jako prase ... ja ale jezdim aspon po kolech.Huska píše:No jo no ...Lukas H. píše:Kamo ja si mel vsadit na tebe, to bych byl kurwa ve vate...Huska píše: No tak mi se Ti složíme na startovný a pak budem sázet kdy to převrátíš.
No alespon tam budem mít WC, ledničku video.... a možná by jsi mohl nabrat i pár lidí ... stačí napsat MHD Brno - důchodci jízda po okruhu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
holt ted uz asi bude ta e36kaHuska píše:No jo no ...Lukas H. píše:Kamo ja si mel vsadit na tebe, to bych byl kurwa ve vate...Huska píše: No tak mi se Ti složíme na startovný a pak budem sázet kdy to převrátíš.
No alespon tam budem mít WC, ledničku video.... a možná by jsi mohl nabrat i pár lidí ... stačí napsat MHD Brno - důchodci jízda po okruhu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lion
 - Klubové ID: 865
 - Kontaktovat uživatele:

No já bych to tam nejspíš poslal někam do kačírku taky...S tím mým seriovým podvozkem a vysokým profilem pneumatik by na mě chvíle nenechala dlouho čekat...psena píše:Jo prselo jako fakt dost....sterace na nejvyssi rychlost, pod mrakem, draha jak namydlena, cas pro pekelne veci.
Hned po vyjezdu z boxu 3. zatacka nejaka Alfa letela do kacirku a to jeste neprselo, potom se zacly dit veci....
- Huska
 - Klubové ID: 200
 - Kontaktovat uživatele:

Uvidíme nebudu dělat závěry dřív než všechno řádně promyslím a zjistím možnostiskautik píše:holt ted uz asi bude ta e36ka
Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábie  
 ale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř  
 no hodit to tam na budku tak si to hodím  

- Filozof
 - Klubové ID: 1044

No to ti věřim že to musí nasrat.M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábieale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř
Jak ti chutnala večeře
- Filozof
 - Klubové ID: 1044

Mě zase nasralo to že jsme vjeli na okruh a zatahlo se a začlo lít jak sviňa.
A taky to že při vjezdu i výjezdu nám nikdo nekontroloval lístek takže tam vlasně mohl vjet kdokoliv.
M3maniak: Ta tvoje M3 je fakt nářez a hlavně ten zvuk to je peklo

Rád bych se i někdy svezl v M3 ale bojím se toho, že bych už nevylez

A pokud jo tak bych ještě dlouho nespal....

A taky to že při vjezdu i výjezdu nám nikdo nekontroloval lístek takže tam vlasně mohl vjet kdokoliv.
M3maniak: Ta tvoje M3 je fakt nářez a hlavně ten zvuk to je peklo
Rád bych se i někdy svezl v M3 ale bojím se toho, že bych už nevylez
A pokud jo tak bych ještě dlouho nespal....
Byla docela napiču,jako pikantní směs bez chili a pepře s paprikama je o ničem,s pikantní směsi tě musí pálet i v .....Filozof píše:No to ti věřim že to musí nasrat.M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábieale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř
Jak ti chutnala večeře