Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno - okruh
Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejelM3maniac píše:Jestli chceš tak u mě je jedno místoadam píše:Mohl bych se pridat k nekomu do auta? Vlastni bmw zatim neni ale chtel bych to zazitTeda zalezi jak budu mit skolu...

Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu

No já myslel že pojedeš tady z těšína,z Brna tě může vzít milión lidíadam píše:Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejelM3maniac píše:Jestli chceš tak u mě je jedno místoadam píše:Mohl bych se pridat k nekomu do auta? Vlastni bmw zatim neni ale chtel bych to zazitTeda zalezi jak budu mit skolu...
![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu