Splnil .. a bylo to super .. na driftovani naprosto idealni podminky!! Me se tam libilo fakt moc a dost jsem si to uzil .. snad nekdo neco natocil.Lion píše: Jináč Lopolo, tak se ti ten déšt splnil co?Kropicí vozy nebyly třeba

No vidis inzenyrskej.. a me rikas ze jezdim jako prase ... ja ale jezdim aspon po kolech.Huska píše:No jo no ...Lukas H. píše:Kamo ja si mel vsadit na tebe, to bych byl kurwa ve vate...Huska píše: No tak mi se Ti složíme na startovný a pak budem sázet kdy to převrátíš.
No alespon tam budem mít WC, ledničku video.... a možná by jsi mohl nabrat i pár lidí ... stačí napsat MHD Brno - důchodci jízda po okruhu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
holt ted uz asi bude ta e36kaHuska píše:No jo no ...Lukas H. píše:Kamo ja si mel vsadit na tebe, to bych byl kurwa ve vate...Huska píše: No tak mi se Ti složíme na startovný a pak budem sázet kdy to převrátíš.
No alespon tam budem mít WC, ledničku video.... a možná by jsi mohl nabrat i pár lidí ... stačí napsat MHD Brno - důchodci jízda po okruhu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No já bych to tam nejspíš poslal někam do kačírku taky...S tím mým seriovým podvozkem a vysokým profilem pneumatik by na mě chvíle nenechala dlouho čekat...psena píše:Jo prselo jako fakt dost....sterace na nejvyssi rychlost, pod mrakem, draha jak namydlena, cas pro pekelne veci.
Hned po vyjezdu z boxu 3. zatacka nejaka Alfa letela do kacirku a to jeste neprselo, potom se zacly dit veci....
Uvidíme nebudu dělat závěry dřív než všechno řádně promyslím a zjistím možnostiskautik píše:holt ted uz asi bude ta e36ka
No to ti věřim že to musí nasrat.M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábieale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř
no hodit to tam na budku tak si to hodím
Byla docela napiču,jako pikantní směs bez chili a pepře s paprikama je o ničem,s pikantní směsi tě musí pálet i v .....Filozof píše:No to ti věřim že to musí nasrat.M3maniac píše:Tak musím upřímně říct,že mě ten déš? docela nasral,prostě se to s těma holýma 245kama nedalo,dal jsem na rovině 4plný a šlo to bokem,prostě totální olačky.... sem si připadal jako debil,který absolutně neumí jezdit ,pojížděli mě takové věci jako fábieale na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř
no hodit to tam na budku tak si to hodím
Jak ti chutnala večeře