Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Brno - okruh
-
Bombarder
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel, ze mnou pocitas jako s navigatorem, nejedu sice z tesina, ale ..M3maniac píše:No já myslel že pojedeš tady z těšína,z Brna tě může vzít milión lidíadam píše:Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejelM3maniac píše: Jestli chceš tak u mě je jedno místo![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu
OK,není co řešit kámo... já myslel,že budeš zas na nějakém firemním večírkuBombarder píše:ja myslel, ze mnou pocitas jako s navigatorem, nejedu sice z tesina, ale ..M3maniac píše:No já myslel že pojedeš tady z těšína,z Brna tě může vzít milión lidíadam píše: Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejel![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu
-
xsun
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
heh, to asi ani netusite jak jede plne nalozena 316iJawak píše:To máš co říkat... Víš jak jela plně naložená 320i ze Zlína?![]()
btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
a kkdyby me nejaky dobrotinec svezl par metru v Mku, byl bych happy jako veverka ...
-
gusto318is
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
normalne projedes branou a je tam velke parkoviste (po prave strane, po levejsou boxy atd.)xsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
-
Bombarder
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
okruh od 19:30-20:00 stoji 300Kc. V cene odtah a sanitka..RuDoSh píše:normalne projedes branou a je tam velke parkoviste (po prave strane, po levejsou boxy atd.)xsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
za vjezd na parkoviste samo nic neplatisxsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:za vjezd na parkoviste samo nic neplatisxsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
Platí se až když projedeš bránou. Sraz je právě před bránou kde je jedno menší parkoviště.
Trochu popíši cestu:
K okruhu trefíš sám, ale pro jistotu tady je mapa :
http://www.mapy.cz/handler.py?action=fo ... height=740
a tady je vyznačeno místo kde se sjedem:
- Přílohy
-
- okruh1.gif (64.36 KiB) Zobrazeno 2108 x
-
gusto318is