ja myslel, ze mnou pocitas jako s navigatorem, nejedu sice z tesina, ale ..M3maniac píše:No já myslel že pojedeš tady z těšína,z Brna tě může vzít milión lidíadam píše:Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejelM3maniac píše: Jestli chceš tak u mě je jedno místo![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu
OK,není co řešit kámo... já myslel,že budeš zas na nějakém firemním večírkuBombarder píše:ja myslel, ze mnou pocitas jako s navigatorem, nejedu sice z tesina, ale ..M3maniac píše:No já myslel že pojedeš tady z těšína,z Brna tě může vzít milión lidíadam píše: Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejel![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu
heh, to asi ani netusite jak jede plne nalozena 316iJawak píše:To máš co říkat... Víš jak jela plně naložená 320i ze Zlína?![]()
normalne projedes branou a je tam velke parkoviste (po prave strane, po levejsou boxy atd.)xsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
okruh od 19:30-20:00 stoji 300Kc. V cene odtah a sanitka..RuDoSh píše:normalne projedes branou a je tam velke parkoviste (po prave strane, po levejsou boxy atd.)xsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
za vjezd na parkoviste samo nic neplatisxsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...
skautik píše:za vjezd na parkoviste samo nic neplatisxsun píše:kua odpovi mi nekdo?xsun píše: btw jak to je s tim okruhem, spis bych se prijel podivat nez jezdit ... plati se za vjezd, pripadne kolik, je mozny auto nechat nekte pred okruhem a doslapat to atd.? nikdy jsem tam nebyl, takze sorry za pro nekoho naivni otazky ...