Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

podvozek e36?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
georg

#21 Příspěvek od georg »

Já mám TA a jsem spokojený, nebo spokojený trochu mě mrzí že má míň závitu než JOM :-( Takže už jsem se závitem na konci. Takže příště jdu do JOMu :D
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Ono proti LOW endovým podvozkům se ve skrze nedá říci nic špatného, pokud na něco potřebuješ postavit auto, tak asi dobrý.

TA jsem měl už dva :lol: u prvního asi po 15tis odešli zadky, a pak po 20tis cca odešli uplně předky, ale ne že by vytekly, prostě vytlumený do mrtva uplně. Koupil jsem za 2500 všechny 4 nový tlumiče a jezdilo se dál - teďka to ma nejakej klučina protože jsem to bral jako prozatimní variantu.

Aktuálně jezdím na plně stavitelným podvozku od XYZ racing a to je kurva víno oproti tomu co tam bylo předtím :) Ve zkratce to krásně filtruje nerovnosti, neodskakuje jako TA, nevydává to tupý rány a při větším rázu atd. Celkově fungující podvozek i při snížením jakým mám já (výška stavitelná bez závyslosti na zatlačení pístnice)

Prostě ta cena je něčím odpodstatněná... Brátn koupil na svoji E39 taky TA, a i když to měl na nejvýš výšroubovaný tak docházelo k tomu, že pružina závitama narážela do sebe a vydávalo to neskutečný zvuky.
Tedka jezdí na pevné sadě od VOgtlandu a pětka umí být krásně sportovní a přitom na denní ježdění komfortní ;) Na jeho pocityho se může kdokoliv zeptat samože :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Neznáte někdo výrobce Cobra Holand?

Koukal sjem po jejich podvozku EVO-II

http://www.tuningshop.cz/sportovni-podv ... 99-2-door/

Nějaké názory?
lukepostulka

#24 Příspěvek od lukepostulka »

Osobně mám FK a co se týče tvrdosti je to poměrně tvrdé, ale nic hrozného. Životnosti bych se nebál, a drží poměrně dost dobře.
Odpovědět