vladas335i píše:bmw335 píše:vladas335i píše:To je pravda, je to divný. Ohledně ztrát na kolech mi ten člověk na brzdě říkal ať to vůbec neřeším, že na brzdě je to tak vždy. Ale upřímně na brzdě jsem byl poprvé v životě a s logy z JB4 je to podobné. Co mne trápí, což je i na tom grafu, je pomalý nástup výkonu a teprve kolem 3,5 tis. otáček je skok. Myslím že by to mělo být níž a možná plynuleji.
Tak max krouták máš v těch cca 3500 ot....na jeký jezdíš benál? Taky na 100 oktan? Já mám podle logu na trojku přes 16 psi a co mě zarazilo tak v hodně velkým spektru otáček až do cca 5500. Na čtyřku mi to udělalo už jen takovou špičku hned na začátku, pak kleslo o 1psi, takže na 4ku max 15, pak to hned klesne na 14 a to drží, to mě zaráží, myslel jsem že na všechny kvalty bude tlak stejný
Tak to máš opačný problémy než já. Vždy je lepší se divit jak je možný že to jde skvěle než co s tím k... je?
. S benzínem je to zajímavá otázka. Já beru vervu 100, člověk co profesionálně závodí mi říkal že je to nejlepší benzín tady, ale dost pochybuju že by to fakt mělo 100 oktanů. Dá se někde tady vůbec koupit nějaký racing fuel? Aby se dalo jezdit na 7? Nebo jedině kombinace s etanolem?
100 oktanů to má fakt, někde jsem viděl testy a verva 100 měla v průměru 99-102 oktanů