IlikeU píše:Ani s jb4 na mapu dva nebude mit 300koni na kolech. Mrkni se na gargy aut s motoeem v predu a uvidis sam. Brzda nenasimuluje jizdu na silnici. Proroze prilnavost valcu je jina nez asfalt. Polda by mohl povidat auta nam hrabali o na 5ku.

ztraty na bezde jsou vetsi nez v realu.
Ale přilnavost je zase věc druhá...mluvíme o tom, jakej výkon se přenese z motoru na poháněnou nápravu ( kola ) a je jedno jestli je přilnavost super, nebo dobrá, pořád auto dává stejný výkon na kola. To, že je špatná přilnavost a auto hrabe, neznamená, že na silnici je ztráta výkonu jiná, než na brzdě.
Standard 335i má na kolech 286hp, už nevím jak je ta stránka, ale byly tam testy různých značek, kdy přidělali dyno přimo na nápravu, ne kola na válci a to je prej nejpřesnější.
Tak mapa 5 která bude tlačit 16 je víc, než mapa 2 která bude 14,5. Nebo myslíš, že ikdyž mám auto bez DCI, downpipes a na mapu 5 mi to tlačí 16 tak je to mín než kdybych jel na mapu 14? Docela by mě zajímalo, jestli s těma 16ti můžu mít cca 400 na motoru, ikdyž nemám žádnou úpravu. Podle grafu od terryho má stock na mapu 1 bez DCI 356hp tak by tam při těch 16 mohlo 400 být ne? Na druhou stranu se divým, že to tolik fičí, čekal jsem max 14