cawte. potrebujem poradit. ked nastartujem auto tak ide normalne a ked prejdem cca 1km alebo 2 (ked sa auto zohreje) tak mi zacne skakat, zacnu skakat otacky aj spotreba. neprestane to ani ked zastavim alebo vypnem a zapnem motor. poradili mi ze to moze bit skrtiaca klapka. moze to bit este nieco ine?? a exte mi striela do vyfuku dost. poradite mi prosim vas niekto ??? dakujem skusal som aj otocit klucom 5 krat pridat plyn a cakal som a nic sa nestalo tak mi prosim vas poradte dakujem
Tohle bych řekl že lambda bude příčina . Zkus až se ti to ohřeje vypnout motor lambdu odpojit a natočit . Tohle ale může mít na svědomí i váha nebo snímač polohy škrtící klapky.
Jezdil jsem M43 buh ví jakou dobu bez Lambdy a žádnej problém M43 je stará koncepce, lambdu k životu nepotřebuje spíš by bylo dobrý objasnit jestli to skáče na volnobh nebo při zařazeným kvaltu.. popsat blíž.. muže to být odvětrávání kliky,snímač vačky nebo kliky, netěsnost v sání,vstřikovače
Ono to auto umí jezdit bez lambdy, ale pokud je uplně mrtvá.. pokud pořád napůl žije a hází voloviny, tak myslím, že to může být problém.
Jak odpojit lambdu? Vlez pod auto a jdu od motoru po výfuku, někde pod spolujezdcem uvidíš jak z výfuku vede kabel.. jdi po něm a tam je zásuvka, tak ji odpoj a je to=)