Pozoruji pár dní zajímavou věc a nevím, zda je to OK nebo ne. Mám 320d v automatu, takže při startu stojím na brzdě... Vždycky byla při nasednutí do auta a startování normálně "volná" jako za jízdy, ale posledních pár dní je před startem úplně betonová, že ji sešlápnu sotva o 5mm. Jak auto nastartuje a zabere posilovač, tak zase povolí a je vše úplně v normálu.
Nemá někdo tušení čím to je nebo to mám ignorovat?
Nekde ti uchazi podtlak z posilovace, nejspis spatnej zpetnej ventil, tesneni kolem neho, nebo horsi varianta je spatna membrana v posilovacu. pokud je ventil a vedeni vpohode tak bych setril na novej posilovac nez se to rozpadne uplne, za predpokladu ze mas dost sily na to abys pripadne zabrzdil aji bez posilovacu.. jestli nemas tak pro jistotu vymenit hned...
Pokud se to stane po odstavení auta na 10 minut, je někde problém, pokud je to třeba do druhýho dne, tak v tom žádnou závadu nehledejte
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Měl jsem stejnej problém. Koupil jsem plastovou trubku s ventilem + gumový těsnění co je hned za posilovacem a je klid. Nekde jsem vygoogloval že do nejakyho roku s tema ventilama byl problem.
Měl jsem stejnej problém. Koupil jsem plastovou trubku s ventilem + gumový těsnění co je hned za posilovacem a je klid. Nekde jsem vygoogloval že do nejakyho roku s tema ventilama byl problem.
Hele, mám úplně stejnej problém. Přisuzoval jsem to tomu, že prostě není zapnutej posilovač před (bezklíčovým) nastartováním, ale je fakt, že mě docela štvalo, že když je člověk při startování z kopce, tak než mu zabere brzda, tak ujede klidně metr
Me to taky nedelalo pokazdy, jen nekdy. A ten ventil se pri vyndani jevil taky ok. Nekde jsem dokonce na netu nasel ze do nejakyho roku vyroby byl problem prave s tema ventilama. A je pravda ze ten novej co jsem koupil vypadal i jinak nez ten starej. Stalo to tusim asi 2000kc
me uz to delat přestalo, tak uvidíme co a jak nebudu do toho sypat 2k když to teď je OK a řekli mi to i v servisu... každopádně díky všem za rady a asistenci
Děkuju uživateli JohnyM za nasměrování Opravdu stačilo vyměnit ten zpětný ventil (trubka) a těsnění a brzdí to jako zamlada Akorát ta cena byla daleko menší než jsem čekal. I s prací jsem platil snad třináct stovek? Ten ventil má podle všeho víc variant, asi se teď vyrábí nějak levněji. V Inveltu každopádně potvrdili, že je to častá závada E90 a často se mění.