Takže myslíte,že by to mohlo být tim,nic jinýho mě nenapadá...

zajímavý, měl jsem 4 bmw a ještě jsem si toho nevšiml. Iso mám snížený o 5cm a na obou stranách to mám stejný (alespoň jsem si rozdílu nikdy nevšiml). Zase když bude v autě i spolujezdec, tak by auto bylo nahnutý na druhou stranu. To se mi zdá divný, že by to byl úmysl od BMW.Slid píše:rozdíl ve stranách opravdu je, protože BMW myslí na zatížení řidiče, sedni si do auta a přeměř to mám pocit že právě 0,5 - 1cm byl rozdíl
Myslim,že zrovna od tebe ty pružiny mám,objednával je od tebe Hamann jestli se nepletu...Studna píše:zajímavý, měl jsem 4 bmw a ještě jsem si toho nevšiml. Iso mám snížený o 5cm a na obou stranách to mám stejný (alespoň jsem si rozdílu nikdy nevšiml). Zase když bude v autě i spolujezdec, tak by auto bylo nahnutý na druhou stranu. To se mi zdá divný, že by to byl úmysl od BMW.Slid píše:rozdíl ve stranách opravdu je, protože BMW myslí na zatížení řidiče, sedni si do auta a přeměř to mám pocit že právě 0,5 - 1cm byl rozdíl
To sháněli pro mě,já byl pryč a potřeboval sem rychle pružiny a sháněl to on a posílalo se to na rod ženský...Studna píše:Aha já myslel, že jsi tam dal snížený místo origo, takže naopak. Tak to by mohlo být tím uložením. Páč to vybrání by mohlo být ono, pružina do něj zapadne a pokud tam to vybrání není, tak má ta pružina větší zdvih než ta druhá, která sedí v tom vybrání a pokud se nepletu tak to vybrání pro pružinu je cca 1cm. No asi bych to znova vyndal a podíval se, zda je možné tu pružinu nějak natočit, aby se snížila její výška. Nebo kup nové uložení. Jj prodával jsem začátkem týdne Hamannovi pružiny a posílal je na nějakou osobu rodu ženského
jasně já sem nedočetl to pořádně, proto sem napsl znova ještě že to není tento případKillca píše:tohle je pravda, ale on pise, ze ma vyssi pravou stranu, takze to tu neplati, nebo ma anglickou verzi s predelanym pravostrannym rizenimSlid píše:já neříkám že je to zrovna tento případ, ale opravdu u e36 rozdíl někde 0,5cm je, zkus pohledat řešilo se to tu mockrát