Takže myslíte,že by to mohlo být tim,nic jinýho mě nenapadá...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Po výměně pružin stojí auto nakřivo
-
Blackie
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1458
Mam takovej problém u E36tky,vyměnil sem snížené pružiny za origo a mezi kolem a podběhem je na pravé straně o cca 1 cm větší fuka jak na levo... Zajímalo by mě jestli to může bejt kuli jinýmu hornímu uložení tlumiče? Při výměně sem si všim,že je jiný jak druhá strana,ale nevěnoval sem tomu pozornost,když předtím bylo vše O.K....

BMW E34 540iA
-
Studna
- Klubové ID: 1198
já si myslím že ne. To by to uložení muselo být o 1cm vyššíí než to druhé. Hledal bych problém jinde, např. tlumič (KO) nebo mohla být jedna pružina nižší, popř. tvrdší než ta druhá. Jsou to značkové pružiny? Nebo chyba při montáži, zda je vše jak bylo (otočení pružiny, takže nesedí v těch vybrání apod).
jen se zeptam jestli je auto na uplne rovnem povrchu pokud si sledoval ten rozdil,me bylo receno ze je rozdil u prave a leve strany v normalu je to pry diky tomu ze auto je delane prevazne na ridice takze pokud si tam sednes melo by se to vyrovnat .. taky je mozna chyba v te montazi jestli ty zadni sedly do mysky presne
-
Studna
zajímavý, měl jsem 4 bmw a ještě jsem si toho nevšiml. Iso mám snížený o 5cm a na obou stranách to mám stejný (alespoň jsem si rozdílu nikdy nevšiml). Zase když bude v autě i spolujezdec, tak by auto bylo nahnutý na druhou stranu. To se mi zdá divný, že by to byl úmysl od BMW.Slid píše:rozdíl ve stranách opravdu je, protože BMW myslí na zatížení řidiče, sedni si do auta a přeměř to mám pocit že právě 0,5 - 1cm byl rozdíl
-
Blackie
- Člen Klubu
Myslim,že zrovna od tebe ty pružiny mám,objednával je od tebe Hamann jestli se nepletu...Studna píše:zajímavý, měl jsem 4 bmw a ještě jsem si toho nevšiml. Iso mám snížený o 5cm a na obou stranách to mám stejný (alespoň jsem si rozdílu nikdy nevšiml). Zase když bude v autě i spolujezdec, tak by auto bylo nahnutý na druhou stranu. To se mi zdá divný, že by to byl úmysl od BMW.Slid píše:rozdíl ve stranách opravdu je, protože BMW myslí na zatížení řidiče, sedni si do auta a přeměř to mám pocit že právě 0,5 - 1cm byl rozdíl
Ale jinak,je na nich vyraženo BMW,sedí v pohodě,tlumiče jsou v pořádku. Auto sem měl v garaži na rovnym povrchu a ten rozdíl je sakra vidět a není to u řidiče jak píšete,ale mam výš stranu spolujezdce...
To uložení mě napadlo,protože jedna strana byla úplně jiná,vypadalo vyšší,nevšim sem si co je to za značku,ale to druhé bylo BMW.... Jedno má vybrání pro pružinu a to druhý ne,jelikož předtim to bylo v pořádku,tak sem to neřešil

BMW E34 540iA
-
Studna
Aha já myslel, že jsi tam dal snížený místo origo, takže naopak. Tak to by mohlo být tím uložením. Páč to vybrání by mohlo být ono, pružina do něj zapadne a pokud tam to vybrání není, tak má ta pružina větší zdvih než ta druhá, která sedí v tom vybrání a pokud se nepletu tak to vybrání pro pružinu je cca 1cm. No asi bych to znova vyndal a podíval se, zda je možné tu pružinu nějak natočit, aby se snížila její výška. Nebo kup nové uložení. Jj prodával jsem začátkem týdne Hamannovi pružiny a posílal je na nějakou osobu rodu ženského 
-
Blackie
- Člen Klubu
To sháněli pro mě,já byl pryč a potřeboval sem rychle pružiny a sháněl to on a posílalo se to na rod ženský...Studna píše:Aha já myslel, že jsi tam dal snížený místo origo, takže naopak. Tak to by mohlo být tím uložením. Páč to vybrání by mohlo být ono, pružina do něj zapadne a pokud tam to vybrání není, tak má ta pružina větší zdvih než ta druhá, která sedí v tom vybrání a pokud se nepletu tak to vybrání pro pružinu je cca 1cm. No asi bych to znova vyndal a podíval se, zda je možné tu pružinu nějak natočit, aby se snížila její výška. Nebo kup nové uložení. Jj prodával jsem začátkem týdne Hamannovi pružiny a posílal je na nějakou osobu rodu ženského
Pružina jinam pootočit nejde,takže seženu nový horní uložení a snad to bude O.K. Zjistil sem,že sou z BMW obě,ale každý má jiný výrobní číslo...

BMW E34 540iA
jasně já sem nedočetl to pořádně, proto sem napsl znova ještě že to není tento případKillca píše:tohle je pravda, ale on pise, ze ma vyssi pravou stranu, takze to tu neplati, nebo ma anglickou verzi s predelanym pravostrannym rizenimSlid píše:já neříkám že je to zrovna tento případ, ale opravdu u e36 rozdíl někde 0,5cm je, zkus pohledat řešilo se to tu mockrát

a vpravo Killca