Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
světlo motor
ako som písal dolu na bimmerfore
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... 783&page=2
+ berie lampička zo šedo-čierneho kábla- spojovačka je tuším pri nohách vodiča..stačí tam pripojiť nový kontakt..
- bierie z toho spínača na kapote (hnedý kábel)
v šedo-čiernom kábli je +12V pri zapnutých parkvačkách, pri vypnutých nič
v hnedom kábli je kostra keď je otvorená kapota, keď je zavretá nič
takže aby to svietilo musia byť zapnuté parkovačky a otvorená kapota. inak to svietiť nebude. tak je to origo zapojené.
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... 783&page=2
+ berie lampička zo šedo-čierneho kábla- spojovačka je tuším pri nohách vodiča..stačí tam pripojiť nový kontakt..
- bierie z toho spínača na kapote (hnedý kábel)
v šedo-čiernom kábli je +12V pri zapnutých parkvačkách, pri vypnutých nič
v hnedom kábli je kostra keď je otvorená kapota, keď je zavretá nič
takže aby to svietilo musia byť zapnuté parkovačky a otvorená kapota. inak to svietiť nebude. tak je to origo zapojené.
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
tak možností ako to zapojiž je viac
ja som popísal len origo..
ak som ťa dobre pochopil tak chceš brať - z kapoty..takže by si vynechal ten spínač na kapotu..to by ale znamenalo,že by ti to svietilo stále keď budeš mať zapnuté svetlá. čo nie je podla môjho gusta
ten spínač stojí pár korún.. ja by som ho nevynechával..

ak som ťa dobre pochopil tak chceš brať - z kapoty..takže by si vynechal ten spínač na kapotu..to by ale znamenalo,že by ti to svietilo stále keď budeš mať zapnuté svetlá. čo nie je podla môjho gusta

-
- Klubové ID: 3086
Ale dostal bych to tam furt tam do světla prostě tahám 2 dráty a to mi v případě auta přijde totálně zbytečný když kostra je všude...
A ten origo spínač je určitě zaměnitelnej s jinym tak, že to nepůjde poznat.
A nemyslim to tak jak říkáš ty že by to svítilo furt, jakmile bych rosvítil světla, ale od světla bych si napojil + aby to svítilo u parkovačkách, hned nad světlem bych udělal spínač, kterej by měl 2 póly na připojení vstupu a výstupu. No a s tim JEDNIM drátem bych šel do světla na kapotě a ukostřil to světlo až tam na místě já v tom nevidim nic složitýho, spíš takhle tahat 2 dráty a bůhví okdkud.
A ten origo spínač je určitě zaměnitelnej s jinym tak, že to nepůjde poznat.
A nemyslim to tak jak říkáš ty že by to svítilo furt, jakmile bych rosvítil světla, ale od světla bych si napojil + aby to svítilo u parkovačkách, hned nad světlem bych udělal spínač, kterej by měl 2 póly na připojení vstupu a výstupu. No a s tim JEDNIM drátem bych šel do světla na kapotě a ukostřil to světlo až tam na místě já v tom nevidim nic složitýho, spíš takhle tahat 2 dráty a bůhví okdkud.
-
- Klubové ID: 2840
Jasny, aspon ja myslim origo zapojeni. Tim spinanym + si moc nepomuzes protoze v tech mistech kde je to svetlo to stejne nemas jak ukostrit, stejne ten drat kapotou budes muset protahnout bud dopredu k zamkum nebo k pantu, to svetlo je tam nacvakly a nic kam by se dala kostra pridelat primo u neho neni. navic na ten origo spinac tam mas primo nachystanej zavit, jednim sroubkem ho pridelas, pripojis drat a mas to hotovy. akorat si usetris vymysleni jak tam pridelat nakej jinej spinac aby normalne fungoval a nebyl tam jak pest na oko.
v tomto prípade som určite za origo riešenie.. vtedy to bude fungovať na 100% tak ako to fungovať má.. zbytočné sú nejaké ďalšie kurvítka
veď nová lampička aj ten spínač sú za celkom dobrú cenu..tak na čo špekulovať? 
mne sa zdá,že to origo riešenie je v pohode..nič zložité..len je to svetlo proste spínané 2x (parkovačky a otvorenie kapoty). hádam nie je taký problém potiahnuť 2 káble
inak ja si to svetlo celkom pochvalujem..pekne to osvetlí mot. priestor

mne sa zdá,že to origo riešenie je v pohode..nič zložité..len je to svetlo proste spínané 2x (parkovačky a otvorenie kapoty). hádam nie je taký problém potiahnuť 2 káble

inak ja si to svetlo celkom pochvalujem..pekne to osvetlí mot. priestor

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jamall
- Klubové ID: 2933
Myslím, že na 99,9% sedne jakýkoliv diakritický spínač, ale kdyby jsi chtěl origo, tak můžeš použít ten co je na dveřích u e36 sedanu. Je zakrytí v gumě, kterou můžeš ponechat, ale uvnitř je to ten samí spínač, který patří a byl montován přímo v bmw, jako spínač pod kapotu
Taky ho mám v gumě.... vypadá to hezky a nerezne ten plíšek

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem z toho jelen ... tady to vypadá, že to motorové světlo má jiný :Jamall píše:Myslím, že na 99,9% sedne jakýkoliv diakritický spínač, ale kdyby jsi chtěl origo, tak můžeš použít ten co je na dveřích u e36 sedanu. Je zakrytí v gumě, kterou můžeš ponechat, ale uvnitř je to ten samí spínač, který patří a byl montován přímo v bmw, jako spínač pod kapotu![]()
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=35
-
- Kontaktovat uživatele: