Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Draty k vypinaci mlhovek
-
BartakkMartinW
-
BartakkMartinW
-
BartakkMartinW
-
BartakkMartinW
-
BartakkMartinW
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
Máš přívod natáhlej do toho vypínače. Dáš tam tlačítko pro přední mlhovky a z toho odvodu zapojíš na spínací kontakt relátka, na to relé zapojíš mlhovky a chytíš ukostřovací bod kterej taky natáhneš do mlhovek
Je to pro to určitě aby si každej vidlák netahal dráty např z osvětlení přístrojovky (tim nemyslim tebe samo).
Je to pro to určitě aby si každej vidlák netahal dráty např z osvětlení přístrojovky (tim nemyslim tebe samo).
-
BartakkMartinW
-
BartakkMartinW
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
http://www.johnyfly.wz.cz/bmw/poistky/e36_325tds_98.pdf
Mrkni na tohle jestli je ta pojistka ok nebo ne. Šťáva by tam pak měla bejt. Nebo zejtra ti to skočim do auta změřit jak se to chová.
Mrkni na tohle jestli je ta pojistka ok nebo ne. Šťáva by tam pak měla bejt. Nebo zejtra ti to skočim do auta změřit jak se to chová.
-
BartakkMartinW
zdravim chlapi!
taky se připojim s dotazem
přišli jste na nněco? protože já sem už tak před rokem koupil e36 kábro. přední mlhy mám, ale ne zapojeny. proste jen paraboly v nárazníku... frajeřina od bejvaleho vidlaka asi... nicmene bych je rad zapojil. cetl sem tu ktere rele a tak... nicmene pod kapotou uz mi k nim nic nevede
tudiz je tam nekde nejaka slepa připojka na ne? vubec sem nic nenasel..
diky moc
taky se připojim s dotazem
přišli jste na nněco? protože já sem už tak před rokem koupil e36 kábro. přední mlhy mám, ale ne zapojeny. proste jen paraboly v nárazníku... frajeřina od bejvaleho vidlaka asi... nicmene bych je rad zapojil. cetl sem tu ktere rele a tak... nicmene pod kapotou uz mi k nim nic nevede
diky moc
-
BartakkMartinW
relé je v pojistkové skříní. Tobě ale chybí drát který by jej spínal patici v pojistkovce budeš asi mít. Máš vepředu dráty s konektorama pro mlhovky?Jestli ne tak se to bude muset natahnout od pojistkové skřině k mlhovkam a k vypínači pro spínaní toho relé. Ovladaní relátek je vedené z jiné pojistky což je vidět i ve schématech. Možná bude chybět i konektor do kterého se dává pojistka