Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pozde zhasinajici kontolka oleje e36 323i
-
- Klubové ID: 1575
Souhlas, mě to vyběhne na 3-4 sekundy až na 2000 a pak spadne na normální otáčky a drží a to i v těchto chladných ránách - neřeším.MattyX píše:v podstatě to ničemu až tak nevadí , ty dvě tři vteřiny to maže míň jak 0.8bar tzn. že to nemusí jet na sucho uplně ale taky může ale při těch otáčkách kdy to po nastartování vyskočí na 1500 a ustálí se na volnoběh se nic dramatickýho udát nemůže...

-
- Klubové ID: 3174
Jo to mám stejný akorát mě ta kontrolka svítí tak na 1-2s..Tak uvidíme co tu kucí ozkouší a budeJardaF píše:Souhlas, mě to vyběhne na 3-4 sekundy až na 2000 a pak spadne na normální otáčky a drží a to i v těchto chladných ránách - neřeším.MattyX píše:v podstatě to ničemu až tak nevadí , ty dvě tři vteřiny to maže míň jak 0.8bar tzn. že to nemusí jet na sucho uplně ale taky může ale při těch otáčkách kdy to po nastartování vyskočí na 1500 a ustálí se na volnoběh se nic dramatickýho udát nemůže...

-
- Klubové ID: 1575
jjo, počkámemarecekoi píše:Jo to mám stejný akorát mě ta kontrolka svítí tak na 1-2s..Tak uvidíme co tu kucí ozkouší a budeJardaF píše:Souhlas, mě to vyběhne na 3-4 sekundy až na 2000 a pak spadne na normální otáčky a drží a to i v těchto chladných ránách - neřeším.MattyX píše:v podstatě to ničemu až tak nevadí , ty dvě tři vteřiny to maže míň jak 0.8bar tzn. že to nemusí jet na sucho uplně ale taky může ale při těch otáčkách kdy to po nastartování vyskočí na 1500 a ustálí se na volnoběh se nic dramatickýho udát nemůže...

-
- Klubové ID: 2543
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyz mam to volno tak jsem vymenil to teleso filtru vyrobeny 6/2011 rovnou s olejem tady nejaky foto z vymeny a i to kde udelali soudruzi v NDR chybu
je tam i videt jak je ten ventil vysoupanej (zarezy v hliniku od plastu)

kontrolka zhasina hned ale uvidim jak auto bude stat teply aspon 3hodiny vecer dam vedet
pro rejpali ten olej tam ja leju uz 2 roky a i majitel predemnou 10w60
je tam i videt jak je ten ventil vysoupanej (zarezy v hliniku od plastu)

kontrolka zhasina hned ale uvidim jak auto bude stat teply aspon 3hodiny vecer dam vedet
pro rejpali ten olej tam ja leju uz 2 roky a i majitel predemnou 10w60
-
- Klubové ID: 2543
- Kontaktovat uživatele:
tak tady slibeny video auto od vecera stalo 20hod prijelo s teplim olejem do dneska 15hod
http://www.youtube.com/watch?v=P-S3hcpxU3M
http://www.youtube.com/watch?v=P-S3hcpxU3M
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Takhle je to teda správně tzn. cca 0,5s po natočení jop?sa-tan666 píše:http://www.youtube.com/watch?v=P-S3hcpxU3M
Startoval jsem teď po sedmi dnech stání v té zimě ráno při -2,5c a zhaslo to stejně rychle. Takže můžu říct, že delší prodlevu tak 1,5s mi dělá jen start za tepla, když je to po delší jízdě pořádně prohřátý. Motor M52b25, olej 10w40.