Mám E36 328i s rádiem Bavaria Business RDS. Tenhle model je jenom na kazety, tak jsem si koupil adaptér Hama ( Je to taková ta kazeta z které vede kabel s jackem, kterej se zapojí do MP3, nebo do mobilu a rádio si myslí, že přehrává kazetu). Když pouštím hudbu, zasunu kazetu, připojím k MP3 zmáčknu MODE a na displeji se ukáže TAPE 1 a začne to hrát - bohužel jenom jeda strana. Zajímavé je, že když znovu zmáčknu MODE a přepnu na TAPE 2 (druhá strana kazety), tak hraje jen ta druhá strana. Myslel jsem, že to bude tím adaptérem, tak jsem koupil novej a funguje stejně... Rádio se mi nechce něnit za neoriginál ( S dvoupásmovým klimatronikem a palubním počítačem v plný palbě to vypadá jako v letadle
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kuriozní problém s rádiem E36
-
ARNYm
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Mám E36 328i s rádiem Bavaria Business RDS. Tenhle model je jenom na kazety, tak jsem si koupil adaptér Hama ( Je to taková ta kazeta z které vede kabel s jackem, kterej se zapojí do MP3, nebo do mobilu a rádio si myslí, že přehrává kazetu). Když pouštím hudbu, zasunu kazetu, připojím k MP3 zmáčknu MODE a na displeji se ukáže TAPE 1 a začne to hrát - bohužel jenom jeda strana. Zajímavé je, že když znovu zmáčknu MODE a přepnu na TAPE 2 (druhá strana kazety), tak hraje jen ta druhá strana. Myslel jsem, že to bude tím adaptérem, tak jsem koupil novej a funguje stejně... Rádio se mi nechce něnit za neoriginál ( S dvoupásmovým klimatronikem a palubním počítačem v plný palbě to vypadá jako v letadle
). Díky
- jarda
- Klubové ID: 1426
Podle mě je posunutá poloha kazety proti čtecí hlavě. Můžeš zkusit tou kazetou nějak hýbat (tahat za kabel..?) a uvidíš jestli se to nějak změní. Dál bych zkusil stejný adaptér v jiném autě se stejným rádiem. Pokud to v jiném autě bude hrát a hýbání kazetou nepomůže, asi nezbyde než rádio vyndat a pohrát si s tou mechanikou.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Pglock
- Kontaktovat uživatele:
Co třeba FM transmitter?ARNYm píše:Hejbat jsem s tím zkoušel..... nepomohlo
Zkusím si půjčit kámošovo kazetku od jiný značky, jestli to nebude fungovat.
Jinak rádio se mi měnit nechce, mám auto 100% v originál stavu, bez jediný druhovýroby... A nebo nemá eventuelně někdo jinej nápad jak by se to dalo obejít?
http://www.alza.cz/multimedia/av-vysila ... ansmittery
-
ARNYm
- Kontaktovat uživatele:
Řešení je jednoduchý....
Poslouchejme šestiválec a nekazme si to rámusem z rádia...
Jinak originál rádio na CD je na nic.
Nepřehraje to MP3 a jiný formáty.
Táta ho má v E46 a nepřehraje prostě nic...
Napadlo mě, jestli neexistuje něco s USB, nebo jackem, co by se zapojilo místo CD Wechsleru. Fungovalo by to spolehlivě a zvuk by byl kvalitní...
Nevíte někdo o něčem?
Poslouchejme šestiválec a nekazme si to rámusem z rádia...
Jinak originál rádio na CD je na nic.
Nepřehraje to MP3 a jiný formáty.
Táta ho má v E46 a nepřehraje prostě nic...
Napadlo mě, jestli neexistuje něco s USB, nebo jackem, co by se zapojilo místo CD Wechsleru. Fungovalo by to spolehlivě a zvuk by byl kvalitní...
Nevíte někdo o něčem?
Mě jeden kolega z jednoho BMW fora připojil na origo kazetové rádio BMW vývod Jack 3,5,mám v mobilu kartu 8GB,to je asi 2000 pisníček,takže super,jen musíš dát hlasitost v telefonu na maximumu a hraje to pěkně a určitě nešumí jako transm.,nebo kazeta,zapojil mě to místo AM rádia,takže jednoduchy přepínáni z FM rádia,fakt jsem spokojenej:)