Vím že to sem nepatří ale možná když to tu bude tak si každej uvědomí jak málo stačí aby v momentě přišel o káru kterou tady společně se všema dával do kupy Měl jsem E36 Touring čipovaný 325TDS z roku 99-teda poslední ročník a už mám jen nahrbenýho Toura Zastavil jsem že budu odbočovat asi tak v sedumdesáti to do mě narval ze zadu s Filckou v Pikapu-no nic moc zážitek ale dopad myslim líp než jáá.Tím že mě vzal rohem přes roh tak se ten Tour nahrbil od zadu až k prostřednímu sloupku Kdybych tam neměl origo podélníky tak bych se asi boulí ve střeše nedopočítal Tot teda potvrzuje že E36 je měkčí auto Uvidim teda co řekne pojištovna ale já myslim že to je totálka a částka bude fakt asi směšná-možná to dá na nějaký postarší embéčko a budu zas prudit na Škoda foru
Foto určo nahodím a pak dám vědět jak jsem dopadl v pojištovně ted jsem to okukoval a to auto je fakt měkký-v zadu snad neni nic co by nějakou ranku pochytalo,s vyjímkou výztuhy pod nárazníkem ted mi teprve došlo že mám v zadu dvě dětský autosedačky a uvědomil jsem si že bylo štěstí že jsem jel sám jsem ale měl kvalitní Aku z Mercedesa-ihned po nárazu praskla,vytekla a pořád to ještě startuje bych jí ještě bouchnul za dobrej peníz kdyby ted nebyla součástí podběhu
ta baterka je dobrá.. Jinak to s těma dětma byla první věc co mě napadla.. na těch fokách co jsi mi posílal jsem viděl v zadu autosedačku, tak sem si říkal že jsi jel nejspíš sám.. taky mam vzadu dvě sedačky.. jinak máš pravdu, že vzadu nic není,co by zbrzdilo náraz.. i když v 70km/h je docela rána.. to se schrbí asi každý auti..
tady jsou ty fotky v reálu to vypadá snad ještě hůř http://img17.imageshack.us/g/fotografie0265.jpg/ obrázek 801 neni ani hadr ani plast ale dno kufru-kdyby tam nebyla rezerva a baterka tak myslím že bych měl tu Filcku až na zadních sedačkách nevěřil jsem že tam je nějakej pozink ale to dno kufru z pozinku bylo takže i přes to že maj snad všechny poslední E36 tj.ročník 98 oreznutý spodky dveří a zadní vrata tak tam nějakej pozink asi bude
ty jo to je dost do mne tu ze zadu do coupe narval peugeot 106 a já měl jen prasklej nárazník a on totálku ale je pravda že ač jel přibližne stejně rychle tak já úplně nestál
i když je to stará vrána tak mě štve že to byl dobrej ročník,komplet výbava a až na meší či větší kosmet.vady zdravá kastle no uvidíme,budu referovat jak jsem dopadl v pojištovně
docela se ted zabejvám myšlenkou proč nevyletěl ani boční pytel-u spolujezdce teda nikdo neseděl ale fakt mě teda zajímá kde je to čidlo na pytle ve dveřích a jestli jsou na vysloveně boční náraz tzn. je někde ve sloupku u řidiče a spolujezdce-to čidlo???
Darel píše::( a nemas foto po nehode jak vypada ta felda? ta musela bejt hodne zrusena...
to nemám ale sic nemohl odevřít ani jedny přední dveře tak odjel
no prave kdyz vidim fotky z nehod fabii ze 40km/h bouracky a motor pomalu na poli tak sem si rikal ze ta felda musela mit po 70km/h taky dost ale ze odjel po svych me prekvapuje
ja kdyz jel v e39 a ve 40km/h se priritil z vedlejsi borec s VW sharanem a trefil sem ho mezi kolo a dvere tak ani neodjel po svych... me znicil M naraznik a sklo na svetle ale sviti porad supr
aspon ze si zdrav.. penize na novyho mazla jdou vydelat vzdycky