Měl jsem E36 Touring čipovaný 325TDS z roku 99-teda poslední ročník a už mám jen nahrbenýho Toura
 Měl jsem E36 Touring čipovaný 325TDS z roku 99-teda poslední ročník a už mám jen nahrbenýho Toura  Zastavil jsem že budu odbočovat asi tak v sedumdesáti to do mě narval ze zadu s Filckou v Pikapu-no nic moc zážitek ale dopad myslim líp než jáá.Tím že mě vzal rohem přes roh tak se ten Tour nahrbil od zadu až k prostřednímu sloupku
 Zastavil jsem že budu odbočovat asi tak v sedumdesáti to do mě narval ze zadu s Filckou v Pikapu-no nic moc zážitek ale dopad myslim líp než jáá.Tím že mě vzal rohem přes roh tak se ten Tour nahrbil od zadu až k prostřednímu sloupku  Kdybych tam neměl origo podélníky tak bych se asi boulí ve střeše nedopočítal
 Kdybych tam neměl origo podélníky tak bych se asi boulí ve střeše nedopočítal  Tot teda potvrzuje že E36 je měkčí auto
 Tot teda potvrzuje že E36 je měkčí auto  
   Uvidim teda co řekne pojištovna ale já myslim že to je totálka a částka bude fakt asi směšná-možná to dá na nějaký postarší embéčko a budu zas prudit na Škoda foru
 Uvidim teda co řekne pojištovna ale já myslim že to je totálka a částka bude fakt asi směšná-možná to dá na nějaký postarší embéčko a budu zas prudit na Škoda foru  

ale nejdůležitější je, že jsi z toho vyvázl zdravý a živý!!!!
  ale nejdůležitější je, že jsi z toho vyvázl zdravý a živý!!!! 

jsem ale měl kvalitní Aku z Mercedesa-ihned po nárazu praskla,vytekla a pořád to ještě startuje
 jsem ale měl kvalitní Aku z Mercedesa-ihned po nárazu praskla,vytekla a pořád to ještě startuje  ta baterka je dobrá..   Jinak to s těma dětma byla první věc co mě napadla.. na těch fokách co jsi mi posílal jsem viděl v zadu autosedačku, tak sem si říkal že jsi jel nejspíš sám.. taky mam vzadu dvě sedačky.. jinak máš pravdu, že vzadu nic není,co by zbrzdilo náraz.. i když v 70km/h je docela rána.. to se schrbí asi každý auti..
  ta baterka je dobrá..   Jinak to s těma dětma byla první věc co mě napadla.. na těch fokách co jsi mi posílal jsem viděl v zadu autosedačku, tak sem si říkal že jsi jel nejspíš sám.. taky mam vzadu dvě sedačky.. jinak máš pravdu, že vzadu nic není,co by zbrzdilo náraz.. i když v 70km/h je docela rána.. to se schrbí asi každý auti.. nevěřil jsem že tam je nějakej pozink ale to dno kufru z pozinku bylo
 nevěřil jsem že tam je nějakej pozink ale to dno kufru z pozinku bylo