Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

LOUČENÍ S E36 TOURING!! + Foto

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
bibikuba

#1 Příspěvek od bibikuba »

Vím že to sem nepatří ale možná když to tu bude tak si každej uvědomí jak málo stačí aby v momentě přišel o káru kterou tady společně se všema dával do kupy :cry: Měl jsem E36 Touring čipovaný 325TDS z roku 99-teda poslední ročník a už mám jen nahrbenýho Toura :x Zastavil jsem že budu odbočovat asi tak v sedumdesáti to do mě narval ze zadu s Filckou v Pikapu-no nic moc zážitek ale dopad myslim líp než jáá.Tím že mě vzal rohem přes roh tak se ten Tour nahrbil od zadu až k prostřednímu sloupku :x Kdybych tam neměl origo podélníky tak bych se asi boulí ve střeše nedopočítal :) Tot teda potvrzuje že E36 je měkčí auto 8O 8O Uvidim teda co řekne pojištovna ale já myslim že to je totálka a částka bude fakt asi směšná-možná to dá na nějaký postarší embéčko a budu zas prudit na Škoda foru :D :D :D :D
pesa84

#2 Příspěvek od pesa84 »

to si děláš kozy.... s kým si tu budu psát o stejný kárce a stejných problémech... :sad2: ale nejdůležitější je, že jsi z toho vyvázl zdravý a živý!!!!
bibikuba

#3 Příspěvek od bibikuba »

jjjj,už je to tak :? :? :? nejvíc mě sere že jsem to měl už docela v kupě a co bylo zdravý mi ten blbec zničil :x :x
sedon

#4 Příspěvek od sedon »

Mas foto? Zajimalo by me jak je to mekky. Klidne hod i info co ti rekne pojistovna.
pesa84

#5 Příspěvek od pesa84 »

taky by mě zajímalo foto.. a až se s mazlíkem budeš loučit mohl by mi mít darcem nějakých orgánů?? :cry: škoda mno..
bibikuba

#6 Příspěvek od bibikuba »

Foto určo nahodím a pak dám vědět jak jsem dopadl v pojištovně :evil: :evil: ted jsem to okukoval a to auto je fakt měkký-v zadu snad neni nic co by nějakou ranku pochytalo,s vyjímkou výztuhy pod nárazníkem :cry: ted mi teprve došlo že mám v zadu dvě dětský autosedačky a uvědomil jsem si že bylo štěstí že jsem jel sám :o jsem ale měl kvalitní Aku z Mercedesa-ihned po nárazu praskla,vytekla a pořád to ještě startuje :D :D bych jí ještě bouchnul za dobrej peníz kdyby ted nebyla součástí podběhu :D :D :cry:
pesa84

#7 Příspěvek od pesa84 »

:lol: ta baterka je dobrá.. Jinak to s těma dětma byla první věc co mě napadla.. na těch fokách co jsi mi posílal jsem viděl v zadu autosedačku, tak sem si říkal že jsi jel nejspíš sám.. taky mam vzadu dvě sedačky.. jinak máš pravdu, že vzadu nic není,co by zbrzdilo náraz.. i když v 70km/h je docela rána.. to se schrbí asi každý auti..
bibikuba

#8 Příspěvek od bibikuba »

tady jsou ty fotky :cry: :cry: :cry: v reálu to vypadá snad ještě hůř :? http://img17.imageshack.us/g/fotografie0265.jpg/ obrázek 801 neni ani hadr ani plast ale dno kufru-kdyby tam nebyla rezerva a baterka tak myslím že bych měl tu Filcku až na zadních sedačkách :roll: nevěřil jsem že tam je nějakej pozink ale to dno kufru z pozinku bylo :? takže i přes to že maj snad všechny poslední E36 tj.ročník 98 oreznutý spodky dveří a zadní vrata tak tam nějakej pozink asi bude :? :?
KarelOstrava
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od KarelOstrava »

Kurňa,škoda jej :cry:
Mám skoro to samý,taky čipnutý...
Dlouho už sháním-nechceš mi pak prodat ten ostřikovač zadního okna? :wink:
pesa84

#10 Příspěvek od pesa84 »

no to je hnus.. škoda jej.. ale jak říkám, hlavní je že se nikomu nic nestalo! Kdy ti má přijít likvidátor?
Cuky

#11 Příspěvek od Cuky »

ty jo to je dost do mne tu ze zadu do coupe narval peugeot 106 a já měl jen prasklej nárazník a on totálku :D ale je pravda že ač jel přibližne stejně rychle tak já úplně nestál
Tompo

#12 Příspěvek od Tompo »

Chjo, škoda ho ropáčka vymazleného, ale hlavně, že Ty jsi celý!!!
bibikuba

#13 Příspěvek od bibikuba »

i když je to stará vrána :lol: tak mě štve že to byl dobrej ročník,komplet výbava a až na meší či větší kosmet.vady zdravá kastle :evil: no uvidíme,budu referovat jak jsem dopadl v pojištovně :ja_nic: :ja_nic:
bibikuba

#14 Příspěvek od bibikuba »

docela se ted zabejvám myšlenkou proč nevyletěl ani boční pytel-u spolujezdce teda nikdo neseděl ale fakt mě teda zajímá kde je to čidlo na pytle ve dveřích a jestli jsou na vysloveně boční náraz tzn. je někde ve sloupku u řidiče a spolujezdce-to čidlo???
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#15 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

tlakový čidlo SRS bude podle mě sdružený v sedáku

btw. nevidím fotky, tys to měl vevnitř taky béžový jako kolega pesa84?
bibikuba

#16 Příspěvek od bibikuba »

tak už znám ortel od likvidátora-totálka :cry: :cry:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Slavisimo »

A vyplatej 50tis co? :-(
Darel

#18 Příspěvek od Darel »

:( a nemas foto po nehode jak vypada ta felda? ta musela bejt hodne zrusena...
bibikuba

#19 Příspěvek od bibikuba »

Darel píše::( a nemas foto po nehode jak vypada ta felda? ta musela bejt hodne zrusena...
to nemám :D ale sic nemohl odevřít ani jedny přední dveře tak odjel :D
Darel

#20 Příspěvek od Darel »

bibikuba píše:
Darel píše::( a nemas foto po nehode jak vypada ta felda? ta musela bejt hodne zrusena...
to nemám :D ale sic nemohl odevřít ani jedny přední dveře tak odjel :D

no prave kdyz vidim fotky z nehod fabii ze 40km/h bouracky a motor pomalu na poli tak sem si rikal ze ta felda musela mit po 70km/h taky dost ale ze odjel po svych me prekvapuje :D

ja kdyz jel v e39 a ve 40km/h se priritil z vedlejsi borec s VW sharanem a trefil sem ho mezi kolo a dvere tak ani neodjel po svych... me znicil M naraznik a sklo na svetle ale sviti porad supr :D

aspon ze si zdrav.. penize na novyho mazla jdou vydelat vzdycky
Odpovědět