Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vhřívání sedaček E36
Čau! Chtěl bych se zeptat. mám vyhřívání sedaček a chtěl ho dát do E36. Jen zabuduju ty koberečky pod čalounění a vytáhnu kabely pod sedačky. Elektriku pořeší kámoč, co tomu rozumí. Otázka je, jestli se E36tky dělaly s vyhříváním a jestli někde seženu origo ovládání. Nerad bych tam dával nějaké nevkusné vypínače
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ano, E36 se dělaly s vyhříváním sedaček.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
samo že má E36 vyhřívaný sedačky
jen to nějak prazvláštně funguje,samo se to přepíná z rychlého vyhřívání na pomalejší a tak...nevím co to má na svědomí,to autom.přepínání ale řekl bych že asi vypínače protože jsem ho měl jednou rozebranej a je tam hafo mikrosoučástek..Jinak origo vypínače jsou nacvakaný vedle zapalovače v tom plastu co je tlačítko protiskluzu atd..Origo vypínače jsou vzhledný
a dokonce i podsvětlený
jen je myslím problém je sehnat-nebo alespon já ho nemohl sehnat a novej stojí docela dost...Jinak origo to je docela složitý protože je nějaký snímač v sedačce a pokud neni obsazená tak to prostě nehřeje
Pokud teda tam nandáš jen nějaký vyhřívací dečky neorigo tak tam dej i neorigo vypínače,bude to asi nejrychlejší 

To takhle neblbne,to je takhle vychytaný origoš-žádný ztráty a to automat. ztlumování výhřevu je docela komfort-nemusíš zbytečně omakávat gombíkpeto píše:No já mám ty koberečky vyndané z jihého auta, takže mi budou z podsedačky trčet dva dráty a je na mě, co s nima. No ale jestli to origoš takhle blbne, tak asi fakt seženu neorigo ovládání. Chtěl bych něco jako ty kolečka, co s nimi nastavíš intenzitu. Jdu to pohledat. Dík

JJJ prostě Ti to fofrem nahřeje záda a prd... a pak se to automat.přepne jen na slabší dohřejvánícapri píše:zapneš na rychlo výhřev a po přibližně 10ti minutách se to přepne na to aby to bylo furt teplý

Já taky mám ,jestli budeš chtít vypínače na vyhřejvání a sedačky -vše samozřejmě origo tak to možná bude k mání-viz Loučení s Touringem..ps.čekám na likvidátora
http://imageshack.us/f/839/fotografie0282.jpg/ dodneška sakra nevim jak se sem vkládaj ty fotky 

No určitě bych si je vzal. Někdy po výplatě. Skus mi napsat na mail, na kolik by vyšly. A kdyžtak bych možná vzal i ty topné rošty. Zjistil jsem, že jeden z těch, co mám, je špatný a navíc by bylo lepší tam dát origo. peter.klement@centrum.cz Dík