Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vhřívání sedaček E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
peto

#1 Příspěvek od peto »

Čau! Chtěl bych se zeptat. mám vyhřívání sedaček a chtěl ho dát do E36. Jen zabuduju ty koberečky pod čalounění a vytáhnu kabely pod sedačky. Elektriku pořeší kámoč, co tomu rozumí. Otázka je, jestli se E36tky dělaly s vyhříváním a jestli někde seženu origo ovládání. Nerad bych tam dával nějaké nevkusné vypínače
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Ano, E36 se dělaly s vyhříváním sedaček.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
bibikuba

#3 Příspěvek od bibikuba »

samo že má E36 vyhřívaný sedačky :wink: jen to nějak prazvláštně funguje,samo se to přepíná z rychlého vyhřívání na pomalejší a tak...nevím co to má na svědomí,to autom.přepínání ale řekl bych že asi vypínače protože jsem ho měl jednou rozebranej a je tam hafo mikrosoučástek..Jinak origo vypínače jsou nacvakaný vedle zapalovače v tom plastu co je tlačítko protiskluzu atd..Origo vypínače jsou vzhledný :D a dokonce i podsvětlený :D jen je myslím problém je sehnat-nebo alespon já ho nemohl sehnat a novej stojí docela dost...Jinak origo to je docela složitý protože je nějaký snímač v sedačce a pokud neni obsazená tak to prostě nehřeje :wink: Pokud teda tam nandáš jen nějaký vyhřívací dečky neorigo tak tam dej i neorigo vypínače,bude to asi nejrychlejší :D
peto

#4 Příspěvek od peto »

No já mám ty koberečky vyndané z jihého auta, takže mi budou z podsedačky trčet dva dráty a je na mě, co s nima. No ale jestli to origoš takhle blbne, tak asi fakt seženu neorigo ovládání. Chtěl bych něco jako ty kolečka, co s nimi nastavíš intenzitu. Jdu to pohledat. Dík
bibikuba

#5 Příspěvek od bibikuba »

peto píše:No já mám ty koberečky vyndané z jihého auta, takže mi budou z podsedačky trčet dva dráty a je na mě, co s nima. No ale jestli to origoš takhle blbne, tak asi fakt seženu neorigo ovládání. Chtěl bych něco jako ty kolečka, co s nimi nastavíš intenzitu. Jdu to pohledat. Dík
To takhle neblbne,to je takhle vychytaný origoš-žádný ztráty a to automat. ztlumování výhřevu je docela komfort-nemusíš zbytečně omakávat gombík :D :D Dej si tam kolečko z Embéčka a bude to OK :tutuk: :tutuk: :respect:
peto

#6 Příspěvek od peto »

No počkej, a jak to teda funguje??
capri
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od capri »

zapneš na rychlo výhřev a po přibližně 10ti minutách se to přepne na to aby to bylo furt teplý :)
bibikuba

#8 Příspěvek od bibikuba »

capri píše:zapneš na rychlo výhřev a po přibližně 10ti minutách se to přepne na to aby to bylo furt teplý :)
JJJ prostě Ti to fofrem nahřeje záda a prd... a pak se to automat.přepne jen na slabší dohřejvání :wink: když si tam dáš to kolo s Embéčka můžeš to ladit růčo :Noo myslel jsem tím ovladač vyhřívání třeba z Octavie ta má přese tu regulaci vyhř. přes kolečko :lol: :lol: tak proto kolo z Embéčka :D
peto

#9 Příspěvek od peto »

Jaké pořád kolo z EMbéčka? :D Dobrý, tak jdu hledat ty origo ovladače. Dík moc kucí
capri
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od capri »

tahle vypadá
Obrázek
umístění
Obrázek
peto

#11 Příspěvek od peto »

No máš tam toho teda 8O . Já tam mám akurát ten zapalovač :?
capri
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od capri »

to je fotka z netu ja tam mam jen výhřevy a blikátko alarmu :)
bibikuba

#13 Příspěvek od bibikuba »

Já taky mám ,jestli budeš chtít vypínače na vyhřejvání a sedačky -vše samozřejmě origo tak to možná bude k mání-viz Loučení s Touringem..ps.čekám na likvidátora :cry: :cry: http://imageshack.us/f/839/fotografie0282.jpg/ dodneška sakra nevim jak se sem vkládaj ty fotky :twisted:
peto

#14 Příspěvek od peto »

No určitě bych si je vzal. Někdy po výplatě. Skus mi napsat na mail, na kolik by vyšly. A kdyžtak bych možná vzal i ty topné rošty. Zjistil jsem, že jeden z těch, co mám, je špatný a navíc by bylo lepší tam dát origo. peter.klement@centrum.cz Dík
Odpovědět