Dneska jsem se rozhodl prezout a ejhle.Vsechny disky drzej na naboji jak Helvetska vira a nejde s nimi pohnout.Dokazal by nekdo poradit jak na to?Jsem s rozumem v koncich
zvedneš auto (jedno kolo), shodíš šrouby, zevnitř (zpod auta) stačí dvě - tři dobře mířený rány do gumy... resp. jedna rána, pootočit kolo, druhá rána, pootočit.... ale kulatou trubkou, ne, nějakým jeklem...
Taky jsem měl všechny ALU kola přirezlý (plecháče to nikdy neudělaly), gumová palice a zevnitř do ráfku pár ran při tom otáčet a je to dole... Pokud není gumová palice tak nečím přes dřevo, jak píšou kluci...
Náhodou jsem přišel na dobrou metodu. Nešel mi sundat plecháč, kopal jsem do toho a držel jako prase, ale měl jsem po ruce stlačenej vzduch na čištění, otočil jsem ho vzhuru nohama a postříkal střed na krerým drží kolo a hned to šlo dolu.
Kdo neví o co se jedná, tak tady odkaz http://www.netfox.cz/air-duster-stlacen ... 86208.html normálně to je vzduch na čištění, akorát když to otočíte tak z toho jde přímo ta stlačená kapalina a ta je dost studená. Tady je odkaz, jak s tím opravují promáčknutý plech http://www.stream.cz/video/542341-jak-o ... ho-vzduchu
EDIT: tak jsem meřil teplotu a má to nějakejch -30 stupnu
Ja jsem si nechal nalakovat plechace a jak jsem je dotahl, prilepily se uplne na fest. zkousel sem vsecko mozny...
Nakonec sem na to prisel -funguje to spolehlive a pokazdy.
Vem WDcko, nebo jinej separacni pripravek,postrikej pres tu trubicku stycny plochy, dej si cigaro(nebo na 5 min voraz) a pak do kola lehce kopni, uvidis ze spadne samo:-)))
jak jednoduchy
pozisss píše:Ja jsem si nechal nalakovat plechace a jak jsem je dotahl, prilepily se uplne na fest. zkousel sem vsecko mozny... Nakonec sem na to prisel -funguje to spolehlive a pokazdy. Vem WDcko, nebo jinej separacni pripravek,postrikej pres tu trubicku stycny plochy, dej si cigaro(nebo na 5 min voraz) a pak do kola lehce kopni, uvidis ze spadne samo:-))) jak jednoduchy
tak tak, na e30 mi vždy disky "přirezly" a WDčkem to po pár minutách povolilo a už stačilo jedno kopnutí. Jinak v kvalitním pneuservise mívají stahováky (namontují místo kolových šroubů a pak povolováním sundají i kola
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Já jsem byl u plecháču tak zoufalý že jsem do těch dírek mezi dírama na šrouby vyřízl závity M6 a pak kolo odtlačil šroubama. Protože nepomáhala ani palice, ani jezdit s povoleným kolem, natož nějaký sajrajty typu WD, zkoušel jsme i zmrazovací prostředky a nic.
Já minulý týden taky nemohl sundat jeden plecháč a potřeboval jsem to rychle (bouchání nepomohlo), tak jsem trošičku povolil šrouby a projel to kousek a kolo povolilo.
Já s tím byl i v pneuservisu, tam to taky nesundali a to měli větší palici než já, tak mi poradili ať to nechám nahřát autogenem, že to pak půjde ale to jsem nechtěl.