Potřebuji poradit odkud vede kabel pro tlačítko, které je přišroubováno na zdi chladičů a kolik do něj teče voltů? Nesvítí mi a na kabelu jsem naměřil 0.3V. Není závislí ještě na jiným spínači třeba někde v interiéru? Předpokládám, že tam má téct 12V.
Plus jede stale tak ako vzadu v kufry ---- digraticky spinac /ten cuplik/ je minus tak tam tazko nameras 12V.
Mysli ze mam tvoj email posielam ti foto.
spínač je síce kostra, ale zespod k němu vede 12V kabel, tak doufám, že tam těch 12V je...popřípadě porad kde hledat druhý konec. Jo a email jsem otevřel, ale takhle to řešit nechci...mám tam origo
Tak pozeral som schemu je to minus do spinaca ide iba jeden hnedy kabel ktory pri otvoreni je zopnuty a prepojeny s kostrou a dostava okruch.
Tak isto ako v zadu, ako na dverach atd..., spinaci clen je minus. Plus ma priame napajanie.
počkej, tak ještě jednou, a jak pro debila. Spínač je kostra, jelikož je uzemnění k nosníku a kabel co vede k němu, je odkud? Z kterého spínače? Spínací skříňka? Nebo vypínač světel, nebo? Potřebuji zjistit, kde je přerušen a to nezjistím, pokud nebudu vědět, odkud vede
Tak som to nejak pozeral, je to v serii s kostrou, zopne sa a je kontakt to chapes.
Mal by to byt treti kabel na svorkovnici.
Svorkovnica poznas ju lahko bude na spolujazdcovej strane v motorovej casti, za svetlom, pripevnena ku kasni, pojdu donej iba hnede kable. Su tam dve, je to ta mensia.
Dufam ze to pochopis.
pošli foto emailem. Já mám kabel vedení ve velkém kabelovém svazku, co je schovaní v packách pod nosníkem chladičů, který dále pokračuje do kabiny, někam pod palubovku...princip nevysvětlovat, budu za chytrého, potřebuji vidět, vědět kam pokračovat při hledání chyby
tož tento dárek byl nalezen pod precizně zabalenou izolačkou, s neuvěřitelným odporem 9V! A teď potřebuji poradit jak vede originální kabeláž po autě, páč tlačítko na "nosníku" nepřerušuje okruh a světlo pořád svítí.
Mimochodem CZAirwolf má pravdu svítí pouze se zapnutýma parkovačkama