Mám tady takovej triviální problém. (6ti repro audio)
"zaboha" se nemůžu dostat k přednímu reproduktoru u nohou spolujezdce. Dle dílenskýho manuálu se má jenom odšroubovat jeden šroub, který drží kryt pod kaslíkem, otočit takovym plastovym špuntem na tom deklu na repro a vytáhnout to ven. ALe s tim plastovym deklem pod kastlíkem nehnu...musí to držet ještě někde, ale nevim kde a nic ulamovat nehodlám, tak se radši blbě ptám:)
Je to ten dekl, ve kterym je osvetlení prostou s hňápama.
Stejný je to na druhý straně, tam je to trikový ještě tim, že je to spojený s odpočívadlem pro spojkovou nohu, ale tam jsem to vyndal vcelku bez problémů. Ale vpravo ta plastová věc, ještě za něco drží...jinými slovy plast na prahu mě netrápí:)
no jestli mohu poradit tak vyndej komplet kastlik pak je tam super přístup a neni to žádná extra práce navíc kastlik drží asi na 8 křížovejch šroubech 2 v průduchách 2 nahoře pod dvířkama dva dole pod dvířkama a dva vespod nad nohama
Ten už byl venku, ale stejně nevidím o moc víc...spíš bych potřeboval tip od někoho kdo to už měl venku a ví, jestli to ještě někde drží nebo za to prostě mám vzít:)
capri píše:no jestli mohu poradit tak vyndej komplet kastlik pak je tam super přístup a neni to žádná extra práce navíc kastlik drží asi na 8 křížovejch šroubech 2 v průduchách 2 nahoře pod dvířkama dva dole pod dvířkama a dva vespod nad nohama
jedna poznámka: u me ten kaslik držé ještě na docela macatym vrutu uprostřed přímo nad jeho osvětlením.
Já v tom nečuju, nějaký velký těžkosti jenom se jsem už na dost autech ulámal takový ty pacičky všude možně na plastech, tak bych to rád tady změnil a jsem sakra opatrnej:)
Tak to je přesně to co jsem nechtěl slyšet:( No asi to natachám všechno stejně nový a nechám tam samozřejmě starý svazky, ať se to může dát kdykoliv do původním stavu.