Nejsem žádný odborník a zkušenosti stím nemám, ale hodně to tu procházím. A řeknu ti, že nebude rozdíl ve výkonu takže zbytečný peníze pryč. Kup 328 je to tak? at někdo doplní Jinak akorát ten zvuk R6, ale já mám taky iso a jsem naprosto spokojený
prestavbu leda na M3, jinak to nema smysl, lepsi prodat a koupit... coz je i v tom prvnim pripade lepsi volba... pokud ti teda dily nerostou na zahrade...
ja tam mel iso taky rok cca a spokojenej nejsem:( motor mam venku a dvoulitra uz doma:) vim vykon je jen o malinko lepsi ale je to 6tival:) 2.8 nechci.ja se neptal na 2.8 nebo M3 takze budto poradte nebo nepiste:)
1) pruziny+tlumice vepredu
2) korekcni clen v palubce, aby ti to ukazovalo spravne otacky
3) pokud to mas od chladice az po diferak, tak to snad i pude.
4) EWS
5) hehm ehm ja si to nak moc nepamatuju, no na zbytek nakonec prijdes sam;-)
tudle prestavbu sme delali tedka jednomu klukovy , podstatny je ale to ze k tomu potrebujes jedno uplne funkcni auto ... takze sehnat jedine neco bouraneho , nebo za par korun - to opet le urcije yslednej stav neni to jen o motoru a elektice - predni napravu dat z sestivalce + celej kardan + celou zadni napravu (difec + silnejsi poloosy) + celej vyfuk jeste jelikoz to byla 2.8. puvodne to byla 1.6 ktera mela najeto origo 135 000 km , kastle byla moc pekna , takze tam bylo relativne o cem premyslet , ve vysledku se s prestavbou vesel financne tak jako nejlevnejsi 2.8 ale + porizovacka 1.6 a ses na nesmyslu pokud uvazuje o prestavbe na 2.0 tak na to se uplne vyser to radeji zustan na tom IS
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
pri prestavbe na 2,0 vypadava, oproti prestavbe na 2,8, vymena zadni napravy a difu. to je shodny. vepredu vymenit pruziny postaci. brzdy to ma stejny. motor s celou kabelazi a prevodovku taky