Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
stavitelný podvozek SUPERSPORT subm003H
zdavim všechny,
mám dotaz ohledně stavitelného podovzku, mám e36 coupé 328 a mám tam stavitelný podovzek supersport subm003h, ale bohužel jsem zjistil že mám jeden zadní tlumič v hajzlu a je na odchodu do večných lovišt.
Takže dotaz zní nevíte jestli a případně kde by se dali sehnat jen tlumiče k tomuto podovozku a nebo jestli by se daly zaměnit jinou značkou?
díky za rady
mám dotaz ohledně stavitelného podovzku, mám e36 coupé 328 a mám tam stavitelný podovzek supersport subm003h, ale bohužel jsem zjistil že mám jeden zadní tlumič v hajzlu a je na odchodu do večných lovišt.
Takže dotaz zní nevíte jestli a případně kde by se dali sehnat jen tlumiče k tomuto podovozku a nebo jestli by se daly zaměnit jinou značkou?
díky za rady
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zkus se zeptat tam kde jsi to kupoval jestli prodavaji nahradni trebas jen zadni par (u KW ci weitec tomu tak je ) pokud ne tak kup takový kde ti jeden pár prodají 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
normalne si napis ten typ co mas , pohledej na googlu u nas v shopech , a nebo zkus zahranici
popripade kup par novej KW/Wietec vychazi to cca okolo 5000,- za oba 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
gs500e píše:a když bych tam bouchnul obyčejné tlumiče sachs nebo monroe tak to hodně podělám? ty by asi odešly brzo do kopru co?
Monroe jo, ty moc nevydrží (prý), sachs jsou kvalitní, ale aby ti vydržely tolik kolik mají, chtělo by to koupit nějakou verzi pro snížený podvozek, možná by stačilo koupit sachs pro m-technic, to by k sehnání mělo být. A nebo Billstein B8, těma rozhodně nic nezkazíš

Hlavně nekupovat znovu supersport nebo podobnej šmejd, to i ty Monroe snad vydrží víc