Zdravím chlapi. Mám nejspíš vodu v prazích, nebo nějakých dutinách pod autem. Po delším dešti mi to při rozjezdech a brzdění pod autem šplouchá, jak u moře. Nejsou někde dole nějaký odtokový kanálky, který mám třeba zanesený? koukal jsem a na nic nenarazil. Voda odsud mizí dost pomalu, po malejch kapkách to teče okolo krytů na "heverdíry" na všech stranách, i když je vytáhnu. Neřešili jste to někdo? Páč jestli ty dutiny nejsou pořádně vystříkaný, bude to asi katastrofa! Díky moc, Fx..
Když odděláš ty gumy na zvedání..tak jsou pod je jakobi prosazenej plech a je tam díra a tím by to mělo odtítak... jo a voda tam jde ze předního okna myslim odtoková hadička vede za blatníkem v výztuze.....
gear píše:Když odděláš ty gumy na zvedání..tak jsou pod je jakobi prosazenej plech a je tam díra a tím by to mělo odtítak... jo a voda tam jde ze předního okna myslim odtoková hadička vede za blatníkem v výztuze.....
Mám díry na hever z boku prahu (jak na škodovkách:-) ), zakrytý plastovou zátkou. Zespodu nic.. Tzn, že pod krytem té díry na hever by měla být dole ještě odtok díra, která je asi v mým případě zacpaná lakem.?
Jinak zespoda prahů, zruba pod těma bočníma dírama jsou kulatý výstupky (který asi myslí kolega výše), o který se dá opřít jakejkoliv hever, ale jsou součástí prahu (prolisovanej plech), nic z gumy. Zespoda ani náznak po nějakým odtoku. Budu muset asi kouknout u někoho, komu to fachá normálně.
fx-nuclear píše:Jinak zespoda prahů, zruba pod těma bočníma dírama jsou kulatý výstupky (který asi myslí kolega výše), o který se dá opřít jakejkoliv hever, ale jsou součástí prahu (prolisovanej plech), nic z gumy. Zespoda ani náznak po nějakým odtoku. Budu muset asi kouknout u někoho, komu to fachá normálně.
To je ono a neni to z plechu ale z tvrdý gumy, měli by jít vypáčit ven.