Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Voda v prazích
-
Zdravím chlapi. Mám nejspíš vodu v prazích, nebo nějakých dutinách pod autem. Po delším dešti mi to při rozjezdech a brzdění pod autem šplouchá, jak u moře. Nejsou někde dole nějaký odtokový kanálky, který mám třeba zanesený? koukal jsem a na nic nenarazil. Voda odsud mizí dost pomalu, po malejch kapkách to teče okolo krytů na "heverdíry" na všech stranách, i když je vytáhnu. Neřešili jste to někdo? Páč jestli ty dutiny nejsou pořádně vystříkaný, bude to asi katastrofa! Díky moc, Fx..
-
gear píše:Když odděláš ty gumy na zvedání..tak jsou pod je jakobi prosazenej plech a je tam díra a tím by to mělo odtítak... jo a voda tam jde ze předního okna myslim odtoková hadička vede za blatníkem v výztuze.....
Mám díry na hever z boku prahu (jak na škodovkách:-) ), zakrytý plastovou zátkou. Zespodu nic.. Tzn, že pod krytem té díry na hever by měla být dole ještě odtok díra, která je asi v mým případě zacpaná lakem.?
-
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
fx-nuclear píše:Jinak zespoda prahů, zruba pod těma bočníma dírama jsou kulatý výstupky (který asi myslí kolega výše), o který se dá opřít jakejkoliv hever, ale jsou součástí prahu (prolisovanej plech), nic z gumy. Zespoda ani náznak po nějakým odtoku. Budu muset asi kouknout u někoho, komu to fachá normálně.
To je ono a neni to z plechu ale z tvrdý gumy, měli by jít vypáčit ven.