Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Voda v prazích

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
fx-nuclear

#1 Příspěvek od fx-nuclear »

Zdravím chlapi. Mám nejspíš vodu v prazích, nebo nějakých dutinách pod autem. Po delším dešti mi to při rozjezdech a brzdění pod autem šplouchá, jak u moře. Nejsou někde dole nějaký odtokový kanálky, který mám třeba zanesený? koukal jsem a na nic nenarazil. Voda odsud mizí dost pomalu, po malejch kapkách to teče okolo krytů na "heverdíry" na všech stranách, i když je vytáhnu. Neřešili jste to někdo? Páč jestli ty dutiny nejsou pořádně vystříkaný, bude to asi katastrofa! Díky moc, Fx..
icecold
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od icecold »

Zkus vytáhnout gumové podložky co slouží k zvedání auta pod prahama
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
martas11

#3 Příspěvek od martas11 »

icecold píše:Zkus vytáhnout gumové podložky co slouží k zvedání auta pod prahama

Tak tak.Jestli nemáš ty prahy shnilý,tak doporučuju vystříkat ty dutiny.
gear
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gear »

Když odděláš ty gumy na zvedání..tak jsou pod je jakobi prosazenej plech a je tam díra a tím by to mělo odtítak... jo a voda tam jde ze předního okna myslim odtoková hadička vede za blatníkem v výztuze.....
fx-nuclear

#5 Příspěvek od fx-nuclear »

gear píše:Když odděláš ty gumy na zvedání..tak jsou pod je jakobi prosazenej plech a je tam díra a tím by to mělo odtítak... jo a voda tam jde ze předního okna myslim odtoková hadička vede za blatníkem v výztuze.....

Mám díry na hever z boku prahu (jak na škodovkách:-) ), zakrytý plastovou zátkou. Zespodu nic.. Tzn, že pod krytem té díry na hever by měla být dole ještě odtok díra, která je asi v mým případě zacpaná lakem.?
fx-nuclear

#6 Příspěvek od fx-nuclear »

Jinak zespoda prahů, zruba pod těma bočníma dírama jsou kulatý výstupky (který asi myslí kolega výše), o který se dá opřít jakejkoliv hever, ale jsou součástí prahu (prolisovanej plech), nic z gumy. Zespoda ani náznak po nějakým odtoku. Budu muset asi kouknout u někoho, komu to fachá normálně.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od paveld »

fx-nuclear píše:Jinak zespoda prahů, zruba pod těma bočníma dírama jsou kulatý výstupky (který asi myslí kolega výše), o který se dá opřít jakejkoliv hever, ale jsou součástí prahu (prolisovanej plech), nic z gumy. Zespoda ani náznak po nějakým odtoku. Budu muset asi kouknout u někoho, komu to fachá normálně.

To je ono a neni to z plechu ale z tvrdý gumy, měli by jít vypáčit ven.
martas11

#8 Příspěvek od martas11 »

Nemusíš nic z prahu vytahovat.V každým prahu jsou takové odtokové kanálky,2 vzadu a jeden v předu.Stačí je jen pročistit a voda vyteče ven :D
Odpovědět