Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sundání předního nárazníku na e46
Zdarec, mám E46, touring, rv. 2002, přední nárazník s malýma kulatýma mlhovkama. Poradí někdo, jak se dá sundat? Musím vyměnit teleskop ostřikovače a světlo drží na 3 šroubech pod nárazníkem. Jsou šrouby taky schovany pod tím lemem na nárazníku jak u E36ky? Díky
- Přílohy
-
- nárazník.jpg (54.4 KiB) Zobrazeno 1457 x
- bergos
- Klubové ID: 159
a máš sundanou tu lištu po světlem? já při montáži AE měl světla venku a na nárazník jsem 100% nešehal. Pořádně na to koukni, mělo by to jít.sir-kiss píše:No tak to právě není. Nástavec mám, ale ten je třeba na šrouby u chladiče. Ty šrouby pod světlem jsou vidět jen pod hranou nárazníku.Fx píše:Dlouhej malej nástavec to jistí a nárazník sundavat nemusíš. Jen to chce magnetickej konec a trochu šikovnosti při proplétání.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
Takže vlivem deště jsem musel pauznout práci na světle. Už mám venku blinkr, ty dva šroubky z horní strany světla, ten co je schovanej mezi světlem a chladičem, a ten, co je za světlem. Světlo pořád nejde ven, čili drží zespoda. Musím oddělat tu lištu, kterou drží krytka teleskopu. Nejprve vycvaknu krytku, pak si nechám ostříknout světlo a chytnu teleskop do ruky. Nevite někdo, jak drží ta krytka teleskopu na teleskopu? Pak, když oddělám krytku pod světlem, měl bych vidět dva šroubky, které drží světlo. když je oddělám, půjde doufám světlo ven.
Je postup správný? Díky za rady a odpovědi...
Je postup správný? Díky za rady a odpovědi...