Tehu píše:no to se ti nedivim ja jsem taky byl zoufalej, ty voe malem me uz z toho mrd.o

Muj zaver je takovej, obevuje se to nekdy uz vim jak na to aby se to obevovalo pouze zridka

Jinak nejvetsi vliv co jsem mel tak vypozorovano na to meli tlumice(dle testu OK jen jsem si vsiml ze jeden vytekl) tak jsem jej pote vymenil tenkrate na jare a obrovsky se to zlepsilo a bylo s tim celkem rozumne jezditelno. Jinak asi takle SKUR...Y Powerdisky a k nim desticky ATE pac jsem vypozoroval kdyz davam brzdam solidni zahul tak je to cajk drazky sice hlucny ale auto bez vibraci a beda jak je jen tak lehtam tak se mi to po par dnech takovyhle jizdy v ruce minilo mezi 80az100km/h rozkocit. Bud se zalepujou drazky brzdnym prachem nebo nevim

Ale jinak jak tvrdis ramena,tlumice+ulozeni,silentbloky,repase rizeni,brzdy cajk proste mooooc penez cca 28tis vse novy a zbytecne !!!!
Za vse muzou powerdisky od ATE v kombinace s destickami ATE, nevim proc nehazou ale delaj to ony jinak uz nevim nebo mozna ja pac mozna budu na ne mekej, jsem spise ten co jezdi na tempomat, brzdi motorem a brzdy pouziva jen tak zlehka... Takze jsem se naucil je ku me a posadky nepohodlnosti pouzivat ostreji a je klid! (PS: zajimave bylo ze za deste byl klid, to me dovedlo k me myslence)
zrob píše:Ja uz jsem s toho težce nestastny,proste za 3 tydny to jde do servisu a at to stoji co to stoji necham vsechno vymenit.protoze ja uz fakt nevim..pred pul rokem mi delali komplet predek,cepy,ramena proste vsechno,a furt to je.hromada penez do toho zahucelo,ja mam mirne podezreni na to ulozeni tlumice...ted diky zimakum vim ze je v haji i čep,pac mi to kolo tvori acko a v levotocive zatacce pri 120 mi to tluce do volantu a rozvibruje se cely kolo,takze ulozeni tlumice,novy tlumice a čep řízení jde na radu prvni,dam vedet vysledek,ale ted jsem pracovne pryc,takže tak do 3 tydnu...
no hele jestli mas cep v haji a vibruje ti kolo tak to je klido tim, ulozeni staci pouze vyndat a mechos vidi jestli je v haji pac jestli to na nem nebude viditelne tak jsou to vyhozeny penize

JInak jak jsem psal dal bych si pozor na tlumice, dle testu mohou byt OK a pritom je budes mit vytekli jako ja...
Přesně tyhle příznaky s tou vibraci jsem mel i pred tim,to byl čep a je to i ted,jenze jak jsem psal,nechal jsem pak udelat skoro novej predek a stejne to delalo.Akorat mi zustaly puvodni brzdy,tlumice a silentbloky na ramenech.
S tím jak pises ze kdyz tomu das zahul tak docela na pohodu pri brzdeni a kdyz to pohladis jenom,tak skace cely auto a volant se neda udržet.Tak to mam uplne to samy,ale naprosto.
Ted k brzdám,mám tam 2 roky stary kotouce ,,drážkovaný Brembo,, (6000 kč/pár) a destičky ferodo,mam na tom najeto 25 tis km.Tak se mi vubec nechce pripustit ze by to mohly byt brzdy.
Při jizde to nehází,jen pri brždění.
A tlumiče před 3 rokama meněny,ale jelikož to mam hodne tvrdy a nizky,tak jizda po Praze veřim ze je zkurvila.
Dnes jsem volal mechanikovi,řikal sem mu že at klidně vymeni celej predek,hlavne at uz to funguje.Tak Přespříští pondělí to jde do servisu,tak uvidíme.Nakoupim brzdy,tlumiče a čepy a tímhle začnem...
Budu informovat o všem v průběhu,snad tuhle zahadu už vyřešíme

)))))
Jo a jeste,rikas za destě klid?To ja bohužel nemam,u me vliv pocasi nefunguje,jenom ceho jsem si vsimnul je to,ze kdyz rano jedu a je to vychladly,tak to prvnich 5 minut jenom malinko pri brzdeni cuka a pak to zacne naplno,a taky jsem postrehl ze jakoby třmeny s destickama byli nalepeny primo na kotouci,pac to pri jizde jakoby ne píska ale takovej ten skripot kov o kov,a kdyz to seslapnu,tak kazdy kolo vydava jinej zvuk.jakoby bych nebrzdil destickama,ale třmenama.Ale desticky mam o.k, jeste tak 8mm tam zbyva...