Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 el. schéma centrálu
měl jsem to na plusu odjinud,a zkoušel pin po pinu,zámky bez pohybu a žárovka se mi rozsvítila akorát na pinu 14 a nikde jinde.To si neměl ani ten konektor bílej nebo u tebe je to myslim žlutej zasunutej v tom modulu a zloušel to bez něj??Zkusil jsem to i se zasunutym konektorem i na konektoru samotnym.Je to nějaký divoký 

http://www.shop-tuning.cz
tady to prodávaj,ale neni tam moc popis.Sám nevim co to všechno umí,ale za ty peníze toho moc nebude
tady to prodávaj,ale neni tam moc popis.Sám nevim co to všechno umí,ale za ty peníze toho moc nebude

stara jednotka ZVM2 - double lock na pinu 19 (bily konektor)
nova jednotka ZKE4 - double lock na pinu 13 (zluty konektor)
stara jednotka ZVM neumi dojezdy oken a musi se dodelat prodluzovacem impulsu stavicky primo do okna
jinak doufam ze sis nekoupil tohle
jestli jo, tak te lituju, je to desny, po case se lame to kolinko a vypada to u bmw hnusne, taky sem to mel, ale po par mesicich to slo ven a koupil sem tenhle alarm s timhle nadhernym bmw E46 klicem za par korun

nova jednotka ZKE4 - double lock na pinu 13 (zluty konektor)
stara jednotka ZVM neumi dojezdy oken a musi se dodelat prodluzovacem impulsu stavicky primo do okna
jinak doufam ze sis nekoupil tohle

jestli jo, tak te lituju, je to desny, po case se lame to kolinko a vypada to u bmw hnusne, taky sem to mel, ale po par mesicich to slo ven a koupil sem tenhle alarm s timhle nadhernym bmw E46 klicem za par korun

vlevo je matal
a vpravo Killca