sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na zádasinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelenbergos píše:sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na zádasinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
v jakymkoliv BMW ti je objednajsinc píše:vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelenbergos píše:sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na zádasinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
![]()
![]()
to bude asi docela pálka ne?lupik píše:v jakymkoliv BMW ti je objednajsinc píše:vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelenbergos píše: sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na záda![]()
![]()
žádný modul na schématu nevidím, to vše by měly obstarat ty vypínače. jediné co tam ještě je, je relé které se sepne po otočení klíčku.lupik píše:taky je potřeba řídící modul pro ten výhřev, aby fungovalo automaticky přepnuti až vypnutí
nový stojí dvojku bez daně za kussinc píše:to bude asi docela pálka ne?lupik píše:v jakymkoliv BMW ti je objednajsinc píše: vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelen![]()
![]()
Modulem je myšleno celý ten vypínač....je v něm elektronika.bergos píše:žádný modul na schématu nevidím, to vše by měly obstarat ty vypínače. jediné co tam ještě je, je relé které se sepne po otočení klíčku.lupik píše:taky je potřeba řídící modul pro ten výhřev, aby fungovalo automaticky přepnuti až vypnutí
Pokud to zapojíš amatérsky na nějaký vypínač tak tě po chvíli bude pálit prdel a budeš to muset furt zapínat a výpínat. Ty tlačítka obstarávají 2 různé výkony a to tak že pulzují napětím. Takže to jede třeba na 50% výkonu....amatersky ano ale za cenu horšího komfortu.sinc píše:a tak to by melo jit zapojit i jinak ne? nejak amaterskybergos píše:nový stojí dvojku bez daně za kussinc píše: to bude asi docela pálka ne?