sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na zádasinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?

vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelenbergos píše:sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na zádasinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?

v jakymkoliv BMW ti je objednajsinc píše:vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelenbergos píše:sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na zádasinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?

to bude asi docela pálka ne?lupik píše:v jakymkoliv BMW ti je objednajsinc píše:vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelenbergos píše: sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na záda

žádný modul na schématu nevidím, to vše by měly obstarat ty vypínače. jediné co tam ještě je, je relé které se sepne po otočení klíčku.lupik píše:taky je potřeba řídící modul pro ten výhřev, aby fungovalo automaticky přepnuti až vypnutí

nový stojí dvojku bez daně za kussinc píše:to bude asi docela pálka ne?lupik píše:v jakymkoliv BMW ti je objednajsinc píše: vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelen

Modulem je myšleno celý ten vypínač....je v něm elektronika.bergos píše:žádný modul na schématu nevidím, to vše by měly obstarat ty vypínače. jediné co tam ještě je, je relé které se sepne po otočení klíčku.lupik píše:taky je potřeba řídící modul pro ten výhřev, aby fungovalo automaticky přepnuti až vypnutí
Pokud to zapojíš amatérsky na nějaký vypínač tak tě po chvíli bude pálit prdel a budeš to muset furt zapínat a výpínat. Ty tlačítka obstarávají 2 různé výkony a to tak že pulzují napětím. Takže to jede třeba na 50% výkonu....amatersky ano ale za cenu horšího komfortu.sinc píše:a tak to by melo jit zapojit i jinak ne? nejak amaterskybergos píše:nový stojí dvojku bez daně za kussinc píše: to bude asi docela pálka ne?
 :  Ahoj, víceméně na tom nic není, je to "pár" drátů jen na spínaných 12V a na kostru. Pokud máš všechny konektory aspoň s kousky původní kabeláže, je to relativně brnkačka:
 :  Ahoj, víceméně na tom nic není, je to "pár" drátů jen na spínaných 12V a na kostru. Pokud máš všechny konektory aspoň s kousky původní kabeláže, je to relativně brnkačka: