sinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
bergos píše:sinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na záda
sinc píše:bergos píše:sinc píše:Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
sežeň si kable a vypínače k tomu. jen proud přivézt nestačí. konrktory jsou na sedačce dva - jeden na sedán, druhý na záda
vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelen![]()
![]()
lupik píše:sinc píše:bergos píše:[quote="sinc"]Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
vsem diky.. Ty vypinace se daj splasit i novy? nebo se to nereplikuje? Z toho schematu jsem docela jelen![]()
![]()
lupik píše:taky je potřeba řídící modul pro ten výhřev, aby fungovalo automaticky přepnuti až vypnutí
sinc píše:lupik píše:sinc píše:[quote="bergos"][quote="sinc"]Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
![]()
bergos píše:sinc píše:lupik píše:[quote="sinc"][quote="bergos"][quote="sinc"]Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
![]()
bergos píše:lupik píše:taky je potřeba řídící modul pro ten výhřev, aby fungovalo automaticky přepnuti až vypnutí
žádný modul na schématu nevidím, to vše by měly obstarat ty vypínače. jediné co tam ještě je, je relé které se sepne po otočení klíčku.
sinc píše:bergos píše:sinc píše:[quote="lupik"][quote="sinc"][quote="bergos"][quote="sinc"]Nevite kam zapojit sedacky? to staci privest jen proud? Jsou tam dva konektory, co je co?![]()
![]()