Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zvisle capy e36
-
- Kontaktovat uživatele:
JIP píše:Killca píše:jestli ty svisle cepy jsou ty uplne na kraji v kole, tak ty jdou jen vyklepnout a kdyz das novy tak se utahovanim nalisuji samy
A to jsi jako osobně zkoušel?![]()
To jsem ještě neviděl toto...![]()
Já jsem si náprvavy přelisovával už tak 4x a toto je nesmysl!!! Ten čep se tam nemá o co opřít, aby se sám zalísoval....
Dakujem za rady.
Hej, jedna sa o capy na kraji a pytam sa preto, lebo sa mi hned nepozdavalo to nahrievanie ramien. Asi clovek prisiel o robotu...
Mam skusenost s "mechanikmi" aj v znackovych servisoch, ze si pomahaju vseliako, preto si to radsej overim.
Takze ramena dolu, vylisovat stare capy a nalisovat nove. Snad to pojde lahko.
Hej, jedna sa o capy na kraji a pytam sa preto, lebo sa mi hned nepozdavalo to nahrievanie ramien. Asi clovek prisiel o robotu...

Takze ramena dolu, vylisovat stare capy a nalisovat nove. Snad to pojde lahko.
Jakou byste doporučily značku čepu? Mám vymlácený nízký čepy, ale je divný, že minulej majitel je měnil před 8 tis. km. (značka Febi). Je možný, že se špatně namontovaly (nalisovaly)? Na stk mí řekli, že samotnej čep je dobrej, ale nějaký gumový pouzdrou ve kterým je je špatný, ale moc moudrej z toho nejsu, muže to někdo vysvětlit?
prdla "prachovka", pak tam de bordel a čep de rychlejc do hajzlu, na fkci samotnou to nemá vliv....mně vydržely čepy řízení 15k km, pak tam začly bejt maličký vůle a na jednom mi ta prachovka taky praskla, na 18ckách sice, ale stejně, bohužel sem tenkrát nemoh nakupovat osobně, takže se to prostě dalo do servisu a mám tam taky nějaký levný mr*ky, který už od pohledu...prostě nějaká levná druhovýroba
Febi nic moc, je tu toho hafo napsáno co brát a co ne - meyle, lemforder..., já teď beru meyle HD, snad kvalitnější než prvovýroba, vypadaj fakt slušně