Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cukani 320i
Ja su s toho auta uplny magor
Dnes se to auto chovalo zase nějak jinak a uplně divně. Dnes už to necukalo ale dokud je studeny tak jede normalně ale po ujeti asi 10km začne šileně ztracet vykon a to tak že nejsem schopen vyjet mirny kopec na trojku. A už ani nepomaha chcipnuti a zase opětovne nastartovani motoru.
Ale jak jsem mynule psal že jsem za chodu zkoušel odpojit vahu vzd. tak hned se změnily otačky, tak jsem usoudil že vaha je OK. A tak jsem dnes zastavil když to vubec nechtělo jet a zase jsem odpojil vahu, a světe div se-nic se nedělo, otačky motoru na to vubec nereagovaly, vubec se neměnily. Tak ja už fakt nevim, že by ta vaha přestavala fungovat jen když se motor ohřeje? A že by ten motor tak rapidně ztratil vykon když nefachči vaha? To by přece řidici jednotka měla přepnout na nouzovy režim a auto by jakžtakž jelo. Jo, a strašně to začalo chlastat, 13-15l na 100km.

Ale jak jsem mynule psal že jsem za chodu zkoušel odpojit vahu vzd. tak hned se změnily otačky, tak jsem usoudil že vaha je OK. A tak jsem dnes zastavil když to vubec nechtělo jet a zase jsem odpojil vahu, a světe div se-nic se nedělo, otačky motoru na to vubec nereagovaly, vubec se neměnily. Tak ja už fakt nevim, že by ta vaha přestavala fungovat jen když se motor ohřeje? A že by ten motor tak rapidně ztratil vykon když nefachči vaha? To by přece řidici jednotka měla přepnout na nouzovy režim a auto by jakžtakž jelo. Jo, a strašně to začalo chlastat, 13-15l na 100km.
Tak ta vaha asi odchazela postupně pač to nefungovalo ani za studena dnes rano, když jsem to zkoušel odpojovat. Asi tam budou nejake kontakty uvnitř v haji protože když jsem s ni zamlel na autě za chodu motoru tak jako kdyby se chitala, protože se měnil běh motoru.
No, nezbude mi než si počkat do pondělka na tu diagnostiku v Renocaru
- Killca
- Klubové ID: 1648
jo a zrovna se kontakty umoudri a diag nic nepozna, dobre vyhozeny penize, kdyz vis ze si s tim hejbal a neco t delalo, tak poradne proskrabat secky kontakty a prostrikat olejem, to nemas zadneho znameho blizko svyho bydliste co by ti pucil vahu na zkousku?maguli píše:Tak ta vaha asi odchazela postupně pač to nefungovalo ani za studena dnes rano, když jsem to zkoušel odpojovat. Asi tam budou nejake kontakty uvnitř v haji protože když jsem s ni zamlel na autě za chodu motoru tak jako kdyby se chitala, protože se měnil běh motoru.
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Mam znamyho ale ten ma 318is, žadnyho s 320i nemam. Volal jsem do Brna na vrakače, nikde neměly vahu na moje auto, a kdyby měly tak řikaji že by stala 3tis., banda zlodějska. Volal jsem pak do Prahy? tam ji borec ma za dvojku. Zitra mi přide Toptransem. Tak uvidime.Killca píše:jo a zrovna se kontakty umoudri a diag nic nepozna, dobre vyhozeny penize, kdyz vis ze si s tim hejbal a neco t delalo, tak poradne proskrabat secky kontakty a prostrikat olejem, to nemas zadneho znameho blizko svyho bydliste co by ti pucil vahu na zkousku?maguli píše:Tak ta vaha asi odchazela postupně pač to nefungovalo ani za studena dnes rano, když jsem to zkoušel odpojovat. Asi tam budou nejake kontakty uvnitř v haji protože když jsem s ni zamlel na autě za chodu motoru tak jako kdyby se chitala, protože se měnil běh motoru.
Tak jsem dnes nasadil jinou vahu vzduchu s funkčniho auta a vubec se nic nezměnilo, auto vubec nejede, netahne, nejde do otaček.
Ted mi řikal kolega v praci že je možny že se to auto přeplo na nouzovy režim a že i když tam mam jinou vahu tak to nepojede dokud se nevymaže zavada s řidici jednotky. Nevite někdo jestli by to nemohla byt pravda? A jak se vymazava pamět zavad svepomoci?

Ted mi řikal kolega v praci že je možny že se to auto přeplo na nouzovy režim a že i když tam mam jinou vahu tak to nepojede dokud se nevymaže zavada s řidici jednotky. Nevite někdo jestli by to nemohla byt pravda? A jak se vymazava pamět zavad svepomoci?
Lidem jako Ty asi neni pomoci :]
Minimalne dva lidi v tomhle topicu Ti reklo ze to bude s velkou pravdopodobnosti budto cidlo klikovky nebo vacky a ze si mas zajet na diagnostiku.
Navic je to reseno v x-dalsich vlaknech primo tady na foru, kdy si asi linej hledat.
Ocividne rad jezdis s cukajicim autem a resis blbou vahu vzduchu :]]
Minimalne dva lidi v tomhle topicu Ti reklo ze to bude s velkou pravdopodobnosti budto cidlo klikovky nebo vacky a ze si mas zajet na diagnostiku.
Navic je to reseno v x-dalsich vlaknech primo tady na foru, kdy si asi linej hledat.
Ocividne rad jezdis s cukajicim autem a resis blbou vahu vzduchu :]]
Kostiku.
Přece tady pišu že jsem objednanej na diagnostiku na ponděli v BMW servisu. A zatim jsem zkusil tu vahu vzduchu, jak mi tady někdo radil. To se muže, ne? A taky to sem mužu napsat přece co jsem zkusil a jestli se to povedlo nebo ne. Přece od toho forum mame abychom se dělily zkušenostma. Sam pišeš že to čidlo otaček bude špatny pouze s největši pravděpodobnosti, ne na 100%, takže se mužou zkusit i jine věci.
A, mimochodem, s cukajicim autem nejezdim protože:
- mně to vubec nebavi
- psal jsem přece že to už necuka ale vubec nema vykon, nejde do otaček
- jezdim zatim jinym autem než se to vyřeši
P.S. Neni to pravda že mi neni pomoci, každy přispěvek je přinosny a napomocny. A od tebe na muj dotaz už jich mam 3
(Neber to špatně, nemyslim to ve zlym)
Přece tady pišu že jsem objednanej na diagnostiku na ponděli v BMW servisu. A zatim jsem zkusil tu vahu vzduchu, jak mi tady někdo radil. To se muže, ne? A taky to sem mužu napsat přece co jsem zkusil a jestli se to povedlo nebo ne. Přece od toho forum mame abychom se dělily zkušenostma. Sam pišeš že to čidlo otaček bude špatny pouze s největši pravděpodobnosti, ne na 100%, takže se mužou zkusit i jine věci.
A, mimochodem, s cukajicim autem nejezdim protože:
- mně to vubec nebavi
- psal jsem přece že to už necuka ale vubec nema vykon, nejde do otaček
- jezdim zatim jinym autem než se to vyřeši
P.S. Neni to pravda že mi neni pomoci, každy přispěvek je přinosny a napomocny. A od tebe na muj dotaz už jich mam 3

(Neber to špatně, nemyslim to ve zlym)
Jaky přesně servis v Moravanech? Neměl bys nějaky kontakt nebo přesnějši udaje toho servisu? DikPavel píše:no a v Moravanech by tě nevzali na diagnostiku??? proč jedeš do RENOCARU... i v Moravanech je schopnej servis..s origo diagnostikou...
Kostiku,
jestli mi chceš pomoct tak mi řekni kde je přesně čidlo otaček kliky
-
- Klubové ID: 56
maguli píše:Jaky přesně servis v Moravanech? Neměl bys nějaky kontakt nebo přesnějši udaje toho servisu? DikPavel píše:no a v Moravanech by tě nevzali na diagnostiku??? proč jedeš do RENOCARU... i v Moravanech je schopnej servis..s origo diagnostikou...
Kostiku,
jestli mi chceš pomoct tak mi řekni kde je přesně čidlo otaček kliky
http://www.mapy.cz/#x=138060288@y=13265 ... t%C4%9B%20...
Byl jsem dnes na diagnostice. Nejdřiv ve Slatině na Kikrleho. Tam diagnostika nic neukazala. Tak jsem jel do Moravan jak piše Pavel.Pavel píše:no a v Moravanech by tě nevzali na diagnostiku??? proč jedeš do RENOCARU... i v Moravanech je schopnej servis..s origo diagnostikou...
Byl jsem mile překvapen ochotou pana vedouciho servisu ale diagnostika zase žadnou chybu neukazala. Pan vedouuci mně v tom ale nenechal a po pul hodině patrani a zkoušeni nakonec dal auto na zvedak a po detailnim prozkoumani vyfuku přišel k nazoru že je vysypany vnitřek katalizatoru a tim padem ucpany vyfuk což nepusti motor do otaček. Takova banalni blbost.
Takže rozřiznout kat jak konzervu, vysypat bordel, zavařit kat CeOčkem a hotovo. Přišti tyden to udělam někde kde maji zvedak a pak dam vědět
-
- Klubové ID: 56
no jestli ten vedoucí toho servisu byl plešatej pán (Pařízek) a byl příjemnej tak jsi měl asi velké štěstímaguli píše:Byl jsem dnes na diagnostice. Nejdřiv ve Slatině na Kikrleho. Tam diagnostika nic neukazala. Tak jsem jel do Moravan jak piše Pavel.Pavel píše:no a v Moravanech by tě nevzali na diagnostiku??? proč jedeš do RENOCARU... i v Moravanech je schopnej servis..s origo diagnostikou...
Byl jsem mile překvapen ochotou pana vedouciho servisu ale diagnostika zase žadnou chybu neukazala. Pan vedouuci mně v tom ale nenechal a po pul hodině patrani a zkoušeni nakonec dal auto na zvedak a po detailnim prozkoumani vyfuku přišel k nazoru že je vysypany vnitřek katalizatoru a tim padem ucpany vyfuk což nepusti motor do otaček. Takova banalni blbost.
Takže rozřiznout kat jak konzervu, vysypat bordel, zavařit kat CeOčkem a hotovo. Přišti tyden to udělam někde kde maji zvedak a pak dam vědět