Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Co obout na e36 coupe-17" nebo 18" ???
- 
				halfskier
 - Klubové ID: 1888
 - Kontaktovat uživatele:

no jestli te zajima jen opticky rozdil, tak 18" jsou podle me kazdopadne vzhledove lepsi, zas na druhou stranu ja tam 18" (bez jakychkoliv uprav) mam a trochu mi to vzadu drhne, kdyz nalozim vic lidi nebo plnej kufr... ale asi mam vyssi ET (tusim ze 40)...
ale znam cloveka co tam ma 19" a nikde nic nedrhne - btw nechapu jak to udelal...

ale znam cloveka co tam ma 19" a nikde nic nedrhne - btw nechapu jak to udelal...
- 
				Pazdi
 - Klubové ID: 1463
 - Kontaktovat uživatele:

asi máš nižší ET....mám 30 a sem tam to škrtne no...jak psal Spajky, čím nižší ET tím víc to leze venhalfskier píše:no jestli te zajima jen opticky rozdil, tak 18" jsou podle me kazdopadne vzhledove lepsi, zas na druhou stranu ja tam 18" (bez jakychkoliv uprav) mam a trochu mi to vzadu drhne, kdyz nalozim vic lidi nebo plnej kufr... ale asi mam vyssi ET (tusim ze 40)...
- 
				michal09
 - Klubové ID: 1407

souhlas, osobně mám 17ky a dost uvažuju o menších, i když jsem zastáncem toho, že kola dělají auto... V sedumnáctkách cítím každou díru, furt musím auto řídit, kurvím tím celej podvozek, respektivě snižunu životnost čepů, silentbloků atd..., a to nemluvím o menší akceleraci, vyšší spotřebě a to jen proto, že to vypadá hezky a auto drží v zatáčceironpipi píše:Píšeš, že jezdíš každej den, tak to bych dal ty 17"
18ky jsou hezký a auto na nich bude dobře sedět, ale to jsou jediný výhody který velký kola na našich silnicích mají, podle mého názoru. Kdyby jsme měli silnice jak v Německu, bylo by to taky o něčem jiném, ale na ten náš tankodrom ?!?! Škoda podvozku, škoda kol a škoda peněz...
Jinak Killčáku koukám že si obul větší botky... Proč si to udělal? Věřim, že na živo budou vypadat líp než na foto...

a vpravo Killca