Cau borci, vubec nevim co s tim mam delat, nejdřív jsem myslel ze je to tim ze mam foukly tesneni pod parohama ale to jsem udělal, udělal jsem i těsněni pod turbo, nechal prověřit trysky, čistil jsem EGR ventil, nova vaha vzduchu i ten ventil na turbu drží podtlak a pořád nic, CO S TIM??? DIKY
mam podobny problem jako pise bannan... proste to nejede jak by melo.
dam plny tak to zacne pomalu zrychlovat, proste jako by to jelo bez turba....
nejaky zatah je trochu citit az nekde mezi 3500-4000ot/min.
nejake napady?
mel jsem vw a tam se stejne projevovala vaha vzduchu.... je to mozne i u bmw? mam ho chvili...
Passi píše:mam podobny problem jako pise bannan... proste to nejede jak by melo. dam plny tak to zacne pomalu zrychlovat, proste jako by to jelo bez turba.... nejaky zatah je trochu citit az nekde mezi 3500-4000ot/min.
nejake napady?
mel jsem vw a tam se stejne projevovala vaha vzduchu.... je to mozne i u bmw? mam ho chvili...
ano, vaha vzduchu, ale nekupuj novou, chtelo by to zkusit pujcit si od nekoho se stejnym autem, nebo ji odpojit a pokud auto pojede lepe, tak je to vaha, jinak palivove cerpadlo znovu
Borci tak dnes jsem na to možna přišel, to by jste nepochopili. UCPANEJ KATALIZÁTOR!!! Doufám že je to tím, ještě se ozvu jak jsem dopadl, protože mam strach že je to příčina něčeho.... ????