Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
musíš vyměnit i ten kabel, protože jakmile se ti rozsvítila kontrolka, tak ten plastový kus se prodřel a pokud ho nevyměníš, tak bude kontrolka svítit pořád...stojí do 400 kč a výměna je hračka.Jo a nevím proč, ale na mojem autě se kontrolka zhasne až tak po ujetí 20 km...u některých zhasne hned.
Magister píše:musíš vyměnit i ten kabel, protože jakmile se ti rozsvítila kontrolka, tak ten plastový kus se prodřel a pokud ho nevyměníš, tak bude kontrolka svítit pořád...stojí do 400 kč a výměna je hračka.Jo a nevím proč, ale na mojem autě se kontrolka zhasne až tak po ujetí 20 km...u některých zhasne hned.
Takže to je jasný,jenom prosimtě dá se normlaně objednat všude nebo musim do bmw??
Tak po úspěšném objednání čidla jsme ho vyměnily a kontrolka řve pořád.Nevíte včem by mohl být problém???Sundaly jsem i přední kolo,destičky tam taky nejsou nic moc ale čidlo ještě prodřený není.díky
Měl jsem stejnej problém,respektive mam.Měnil jsem kotouče na předku,zadku i komplet desky.Už je to dlouho a nejsem si jistej,ale kontrolky snad nesvítily.Po výměně začly.....následovalo několik sundání kola a znovu nainstalování čidla a výsledek pořád stejnej.Dokonce jsme zkusili čidlo vyndat a odizolovat a nic.Naučil jsem se jezdit s rozsvícenou červenou kontrolkou.Nasedající kamarády vždy informuju,že brzdy jsou dobrý.A nedávno mi řekl kamarád,že se to musí smazat přes diagnostiku,tak nevim
bobo-mb píše:Měl jsem stejnej problém,respektive mam.Měnil jsem kotouče na předku,zadku i komplet desky.Už je to dlouho a nejsem si jistej,ale kontrolky snad nesvítily.Po výměně začly.....následovalo několik sundání kola a znovu nainstalování čidla a výsledek pořád stejnej.Dokonce jsme zkusili čidlo vyndat a odizolovat a nic.Naučil jsem se jezdit s rozsvícenou červenou kontrolkou.Nasedající kamarády vždy informuju,že brzdy jsou dobrý.A nedávno mi řekl kamarád,že se to musí smazat přes diagnostiku,tak nevim
Mě svítí oranžová,zkusim zajed kněkomu na diagnostiku.
bobo-mb píše:Měl jsem stejnej problém,respektive mam.Měnil jsem kotouče na předku,zadku i komplet desky.Už je to dlouho a nejsem si jistej,ale kontrolky snad nesvítily.Po výměně začly.....následovalo několik sundání kola a znovu nainstalování čidla a výsledek pořád stejnej.Dokonce jsme zkusili čidlo vyndat a odizolovat a nic.Naučil jsem se jezdit s rozsvícenou červenou kontrolkou.Nasedající kamarády vždy informuju,že brzdy jsou dobrý.A nedávno mi řekl kamarád,že se to musí smazat přes diagnostiku,tak nevim
Chystám se taky,ale až na Big BMW srazu,tam to bylo prej za dobrý ceny
Chystám se taky,ale až na Big BMW srazu,tam to bylo prej za dobrý ceny
diagnostik je plno, ale vy zkuste nandat stary cidla,poradne vycistit konektor a potom strihnout kabel a smotat dratky do sebe, aby vodily furt, pak ujet treba i 50km a uvidite co to udela
fix píše:máte někdo tip jak zjistit že jsou desky po smrti dřiv než se prodre čidlo? díky
Však to čidlo stojí asi 300,- tak nemá cenu každou chvíli sundávat a nandávat kola jenom proto, aby sis to čidlo případně zachránil...na tomdle teda nešetřím (a že šetřím celkem dost).
Pokud svítí kontrolka a čidlo je nové musí být někde kabel přerušen a nebo špatně zastrčený konektor. Já jsem při výměně koupil destičky bez čidel, u starého přerušeného čidla jsem zkrátil a smotal drátky a na destičky se občas kouknu. Oni zas tak rychle neubývají. Jinak kontrolka mě zhasla hned.